Ministrul Sportului, Eduard Novak, o cere pe FCSB pe Stadionul Steaua

0
31

Eduard Novak (46 de ani), ministrul Sportului, a oferit o nouă reacție în cazul „interdicției” pe care o are FCSB pe Stadionul Steaua.

Ministrul Sportului, Eduard Novak, o cere pe FCSB pe Stadionul Steaua

După ce Gigi Becali a anunțat că Marcel Ciolacu, președintele PSD, i-a promis că o va sprijini pe FCSB pentru a juca în Ghencea, și ministrul Sportului pune presiune în acest sens.

Eduard Novak a explicat că Stadionul Steaua ar trebui să și producă, nu doar să cheltuie. Acesta a dat exemplul întreținerii suprafeței de joc, despre care a spus că valorează 30 de mii de euro pe lună.

„Nu suntem în situaţia în care… Să putem să ne permitem acest lux, ca doar o echipă să joace pe un teren, pe un stadion, doar o echipă să aibă acces acolo.

Doar iarba, gazonul, costa 30.000 de euro lunar. Cine plăteşte? Statul?! Trebuie să joace şi altcineva şi să şi încasăm!

N-are sens să vorbim de aceste nume, orgolii! Să vorbim doar de faptul că Steaua trebuie să-şi administreze acel stadion. Măcar să iasă pe 0”, a spus Eduard Novak, potrivit Orange Sport.

Ce spunea Marcel Ciolacu despre această situație

În toamna anului trecut, Marcel Ciolacu a declarat că va face tot posibilul să îi elibereze lui FCSB drumul către stadionul din Ghencea.

„În ultimele zile, în care am călătorit de la Craiova până la Bacău, am răspuns la zeci de întrebări despre pensii, salarii, energie, agricultură, despre problemele vieții de zi cu zi.

La o singură întrebare nu am știut efectiv ce să răspund. Un bărbat m-a întrebat dacă am vreo explicație pentru care FCSB nu este lăsată să joace pe noul stadion din Ghencea. I-am răspuns sincer că nu știu de ce, situația fiind mai presus de puterea mea de înțelegere.

Este momentul ca această situație aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât și la cele ale Stelei”, a spus Marcel Ciolacu, pentru ProSport, în octombrie 2022.

Pasiunea pentru fotbal este o moștenire de familie, astfel că drumul către jurnalismul sportiv a venit natural. A intrat în presă în anul 2016, la IlfovSport. A început să scrie despre ligile inferioare și ușor-ușor a promovat la Revista IlfovSport, denumită ulterior 100% Sport. A lucrat … citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.