Mirel Rădoi a reacționat după ce a venit verdictul în cazul memoriilor depuse de Sergiu Hanca și Ionuț Vînă

0
40

  • La Liga: Real Madrid – Valencia, joi, 22:00, DGS 1

  • Tenis: Bianca Andreescu – Anastasia Zakharova, joi, 12:00, DGS 2

Cei doi jucători i-au cerut clubului daune totale în valoare de 7.5 milioane de euro, dar memoriile lor au fost respinse de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor.

Mirel Rădoi, reacție după apariția verdictului Comisiilor în cazul memoriilor depuse de Sergiu Hanca și Ionuț Vînă

Mirel Rădoi, care a plecat de la Universitatea Craiova în decembrie și acum antrenează la Al-Tai, în Arabia Saudită, a reacționat după pronunțarea deciziei și a transmis că procesul este departe de a fi încheiat.

Fostul selecționer este sigur că Sergiu Hanca și Ionuț Vînă vor face recurs și, dacă vor pierde din nou, vor merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Sunt un tip corect și nu vreau să fac scandal pentru că nu este cazul acum. Era și altă cale de atac sau de judecată, nu se termina așa ușor pentru nimeni. Cum nu cred nici acum că este încheiat cazul și, dacă se va termina cazul în România, cred că jucătorii vor alege să meargă la TAS la cum i-am văzut că au reacționat.

(Dacă vei fi chemat și la TAS în garanție?) Vom vedea atunci care va fi situația… Aș avea o reacție inutilă în momentul ăsta, ei alegând să meargă mai departe cu acest caz”, a declarat Mirel Rădoi, citat de Prosport.

Mirel Rădoi, chemat în garanție de Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a fost chemat în garanție de Universitatea Craiova în litigiile de la Comisii cu Sergiu Hanca și Ionuț Vînă. Clubul oltean a dorit, astfel, să se disculpe și să comunice faptul că toată vina pentru situație îi aparține antrenorului.

Clubul se baza pe faptul că Mirel Rădoi a luat decizia de a-i exclude pe cei doi jucători fără să se consulte sau să aibă aprobarea cuiva din conducerea clubului. CNSL a respins, însă, solicitarea oltenilor.

Etichete: mirel radoi , ionut vina , sergiu hanca


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.