Mititelu nu vrea fani olteni la meciul cu Dinamo! Decizia surprinzătoare luată de oficialii „câinilor”

0
39

Alexandru Hațieganu

Data publicarii: Miercuri 13 Septembrie 2023, 13:54

Data actualizarii: Miercuri 13 Septembrie 2023, 13:56


Adrian Mititelu nu vrea să-și asume respunderea pentru deplasarea fanilor lui FCU la București, motiv pentru care nu a cerut bilete pentru confruntarea de pe Arena Națională.


Cu toate acestea, oficialii lui Dinamo au luat decizia de a le pune la dispoziție un sector în stadion, pentru a nu se ajunge la conflicte între suporteri în tribune.


„Marți am primit o adresă de la FCU prin care am fost anunțați că oficialii echipei domnului Mititelu nu își asumă absolut deloc deplasarea fanilor lor la acest meci și nu își asumă absolut niciun bilet dintre cele pe care noi le vom pune suporterilor lor la dispoziție.


Însă, noi nici nu îi putem lăsa pe fanii olteni să intre aiurea printre cei ai noștri pe stadion că nu ne dorim niciun fel de incidente. Vom analiza foarte bine situația, dar ceea ce vă pot spune este că noi le vom pune totuși suporterilor olteni la dispoziție un sector în stadion, acolo unde ei vor putea intra organizat să vizioneze meciul. Știm că la FCU este o problemă internă între conducere și galerie, dar nu e problema noastră. Urmează ca în cursul acestei zile să stabilim și în ce sector din stadion suporterii lui FCU își pot procura bilete”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit Prosport.


Dinamo primește vizita lui FCU Craiova, vineri, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 21:30, în etapa cu numărul nouă din Superliga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.