Neluțu Varga recunoaște că l-a întors pe Dan Petrescu din drumul către naționala României. ”Asta i-am zis”

0
55

  • Premier League: TottenhamAston Villa, duminică, 16:00, DGS 1

  • Premier League: NottinghamChelsea, duminică, 18:30, Digi Sport 1

Omul de afaceri îl apreciază foarte mult pe tehnician și chiar i-a propus, recent, o prelungire a contractului, însă ”Bursucul” nu și-a pus încă semnătura.

Dan Petrescu, până în 2029 la CFR Cluj?

Dan Petrescu mai are contract cu CFR Cluj până în vara lui 2024, însă Ioan Varga dorește să-i mai acorde o prelungire de încă cinci ani, până în 2029.

Recent, Ioan Varga a povestit pe larg cele întâmplate în urmă cu un an, când oficialii de la Casa Fotbalului l-au dorit pe Dan Petrescu în funcția de selecționer al României.

Atunci, patronul ardelenilor s-a opus vehement plecării. I-a comunicat direct acest lucru președintelui FRF, Răzvan Burleanu. 

De asemenea, a purtat o discuție amplă și cu Dan Petrescu,  la capătul căreia antrenorul a decis să nu dea curs ofertei federalilor.

Eu i-am lăsat să discute civilizat (n.r. – Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță), pentru că mi-au cerut acordul, Dan fiind antrenor sub contract. Le-am spus în față că nu sunt de acord ca Dan să plece!

`Am făcut eforturile astea financiare să te aduc la CFR ca să nu mă ruinez. Acum, când am început să ne echilibrăm, să pleci ar fi cea mai urâtă chestie pentru mine!` Asta i-am zis lui Dan. I-am lăsat să-și facă discuția, mai ales că cine nu și-ar dori să fie selecționer…

Dan a fost fair-play până la capăt și de aceea îl apreciez și mai mult. A fost corect, au spus-o și domnii Burleanu și Stoichiță.

Neluțu Varga, despre situația lui Dan Petrescu: ”Așteptăm să facem actele”

Ca mulțumire, de aceea i-am făcut propunere să prelungească pe încă cinci ani începând din 2024. Aștept să facem actele.

(n.r. – dacă îl va ține la echipă până se va retrage) Cât vrea el. Când pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj, mă las și eu!”, a povestit Ioan Varga, pentru fanatik.ro.

Etichete: dan petrescu , nelutu varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.