Nu mai există cale de întoarcere! Soția lui Dani Alves a cerut divorțul. Joana Sanz, hotărâtă să rupă orice legătură cu fotbalistul brazilian

0
29

Dani Alves (39 de ani) se află în continuare în arest preventiv, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o tânărăla finalul anului trecut. Fotbalistul brazilian a mai primit o veste proastă din partea soției sale, Joana Sanz (29 de ani).

Nu mai există cale de întoarcere! Soția lui Dani Alves a cerut divorțul

Internaționalul brazilian, Dani Alves, trece prin momente grele! După ce a fost arestat la Barcelona, în urmă cu mai bine de o săptămână, fotbalistul se pregătește acum de divorț. Partenera lui de viață, Joana Sanz, a decis să se despartă definitiv de acesta, informează AS.com.

Femeia l-a anunțat pe Dani Alves că vrea divorțul prin intermediul avocaților, ținând cont că nu a reușit să ia legătura cu fotbalistul de când a fost închis. Se pare că decizia Joanei este una definitivă, pentru că nu poate trece peste faptul că a fost înșelată cu o altă femeie.

Reamintim faptul că Dani Alves este acuzat că a violat o tânără de 23 de ani, pe 30 decembrie 2022, într-un club de noapte din Barcelona.

Cristobal Martell, noul avocat al lui Dani Alves, a declarat că a discutat cu clientul său zilele trecute. Bărbatul a explicat de ce Dani Alves și-a schimbat de mai multe ori declarațiile, în fața procurorilor.

„Era în stare de șoc. Și-a schimbat declarațiile pentru că a încercat să ascundă infidelitatea față de soția lui. Construim o strategie de apărare care să-i asigure libertatea”, a spus Cristobal Martell, citat de sport.es.

Fotbalistul este acuzat că a violat o tânără de 23 de ani

Fotbalistul a fost trimis la închisoare în urmă cu aproape două săptămâni, el fiind acuzat că a agresat sexual o femeie de 23 de ani în clubul de noapte Sutton din Barcelona, pe 30 decembrie 2022. Momentan, el nu are posibilitatea de a ieși pe cauțiune, iar acuzațiile curg pe bandă rulantă.

În fața autorităților, Dani Alves (39 de ani) a negat acuzațiile de agresiune sexuală, dar a confirmat faptul că s-a aflat în acel club în seara respectivă.

„Am fost în acel loc, cu mai multe persoane, ne-am distrat. Cine mă cunoaște știe că îmi place să dansez. Am dansat și m-am distrat fără a invada intimitatea cuiva. Nu știu cine este acea domnișoară. Niciodată nu am invadat intimitatea cuiva. Cum să fac așa ceva cu o femeie? Nu, pentru numele lui Dumnezeu”, a transmis Dani Alves.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.