Pe cine a angajat Bianca Andreescu după ce a abandonat-o antrenorul

0
21

Bianca Andreescu (45 WTA) a angajat un nou antrenor după ce a fost părăsită de cunoscutul tehnician olandez Sven Groeneveld, la finalul sezonului 2022.

Bianca Andreescu și-a ales noul antrenor, acesta fiind necunoscut publicului larg! Christophe Lambert și-a părăsit postul de director specializat pe înaltă performanță de la Federația din Noua Zeelandă, pentru a se ocupa de pregătirea canadiencei de origine română.

Andreescu a fost antrenată timp de 14 luni de Sven Groeneveld, dar omul care a mai colaborat și cu Maria Sharapova a rupt contractul cu „Bibi” luna trecută.

Surpriză uriașă! Pe cine a angajat Bianca Andreescu după ce a fost abandonată de antrenor: „Mi-a făcut o ofertă de nerefuzat!”

După ce a lucrat cu un antrenor de top, Bianca Andreescu a cooptat în staff un tehnician relativ necunoscut, pe Christophe Lambert: „Bianca m-a rugat să o antrenez și am acceptat postul. Mi-a făcut o ofertă pe care nu am putut să o refuz”, a declarat Lambert pentru site-ul neozeelandez Stuff.

Bianca Andreescu a fost abandonată luna trecută de veteranul antrenor Sven Groeneveld! Olandezul a afirmat pe rețelele de socializare că „a decis să nu prelungească colaborarea” cu Andreescu și că „dorește noi provocări în tenisul masculin sau feminin”, precizând că nu a început încă să lucreze cu alt jucător.

Bianca Andreescu a început mai târziu sezonul 2022

Bianca Andreescu, care a câștigat US Open 2019, a început mai târziu decât celelalte jucătoare sezonul 2022, din cauza problemelor mentale. Canadiana de origine română a impresionat la turneul de la Roma – a ajuns în sferturi, și la Bad Homburg – s-a calificat în finală, dar în general a avut un sezon modest.

Bianca a stat pe bară timp de 7 luni, dorind să se recupereze după situațiile stresante prin care a trecut în circuit. Andreescu a mărturisit că acum vrea să le dea o mână de ajutor celor care trec prin situații similare.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb.

După cinci … citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.