Pierdere importantă pentru Adi Mutu! Unul dintre jucătorii de top va părăsi Rapidul în iarnă. Anunțul lui Angelescu

0
20

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 22:43

Data actualizarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 22:47


Victor Angelescu, patronul grupării din Giulești, a anunțat că oficialii clubului sunt mulțumiți de lotul pe care echipa îl are acum și că nu vor fi aduși jucători în pauza competițională decât în mod excepțional.


Dacă de venit sunt șanse mici să vină cineva, când vorbim de plecări, lucrurile stau diferit. Rapidiștii se pregătesc să se despartă în iarnă de cel puțin un jucător: Alexandru Mățan, împrumutat până la jumătatea sezonului de la Columbus (SUA).


Mățan dorit înapoi de Columbus


„Noi ni l-am dorit pe Alexandru (n.r. – Mățan), de asta a și ajuns la noi.  Dar, unul,  expiră împrumutul în iarnă și doi, cei de acolo îl doresc, au un antrenor nou și probabil vrea să-l vadă și pe Alex.


În condițiile în care clubul Colombus va dori, e clar ca noi ne vom dori să prelungim împrumutul. Dacă nu va fi de acord, se va întoarce în America.


Noi suntem foartet mulțumiți de lot în momentul acesta și nu vom aduce decât dacă chiar găsim pe cineva mult peste media echipei”, a spus Victor Angelescu la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.


Mijlocașul ofensiv împrumutat de Rapid de la Columbus a evoluat în 17 meciuri pentru Rapid în acest sezon, reușind să ofere trei pase decisive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.