”Provocat” în direct, Ilie Dumitrescu i-a dat sfaturi lui Gigi Becali și a avut un mesaj pentru Mihai Pintilii

0
31

  • La Liga: BetisBarcelona, miercuri, 22:00, DGS 1

  • EFL Cup: Manchester UnitedNottingham Forest, miercuri, 22:00, DGS 2

La două zile de la meciul de pe Arena Națională, Ilie Dumitrescu a avut parte de o ”provocare” în direct.

Radu Naum, moderatorul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, i-a transmis lui Ilie Dumitrescu: ”Dacă ai fi la FCSB acum, Ilie, zi-mi trei decizii importante pe care le-ai lua”.

Ilie Dumitrescu, sfaturi pentru Gigi Becali și mesaj pentru Mihai Pintilii

După un scurt moment de gândire, Ilie Dumitrescu l-a sfătuit pe Gigi Becali să țină cont la schimbări de evoluția jucătorilor din meciul respectiv, nu de statutul din echipă, și i-a transmis lui Mihai Pintilii să ”schimbe foaia” și să fie mai dur cu fotbaliștii.

Primul lucru, aș merge foarte adânc și aș fi foarte aspru și exigent în organizarea de joc pe faza defensivă. Sunt prea multe greșeli.

Al doilea lucru, este clar că este fantastic că este bucurie, că lumea se bucură de joc, de atmosferă de familie, dar se joacă pe puncte și, în același timp, se joacă pentru titlu. Un mesaj pentru Pintilii.

Al treilea lucru, și cel mai important, este să faci ca fiecare jucător să dea cel mai bun randament pe postul lui. E o îngrădire pentru antrenor.

Eu am luat și am analizat jocul FCSB-ului. Mă uitam că în prima repriză Edjouma a dat două pase de gol și a fost schimbat la pauză. Două pase clare de gol, evidente. Și Deian Sorescu… E ok că a ratat, a creat, a intrat în combinații. De ce îl schimbi pe Edjouma?

Dacă tot vrei să iei o decizie în zona asta, poți să schimbi pe altcineva sau să schimbi post pe post. Dau un exemplu, puteai să schimbi Coman cu Tavi Popescu. Nu schimbi un jucător și spui ‘domnule, de ăștia nu mă ating, că nu mă ating, de Olaru nu mă ating, de ăla nu mă ating, de ăla nu mă ating și mă ating de ceilalți care sunt vulnerabili și nu ai ce să faci cu ei’.

Altă schimbare, cum să-l schimbi pe Cordea, care a fost cel mai bun jucător la un moment dat?”, a spus Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu: ”Poți să ai și șapte licențe”

În același timp, Ilie Dumitrescu a reacționat că antrenorul de la FCSB este într-o situație delicată, indiferent de studii, din cauza implicării lui Gigi Becali.

N-ai ce să faci, poți să ai șapte licențe. Dacă ăsta e statutul tău la FCSB, acceptă că ești expus și nu ai ce să mai faci”, a completat Ilie Dumitrescu.

VIDEO cu declarațiile lui Ilie Dumitrescu:

Etichete: mihai pintilii , gigi becali , ilie dumitrescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.