Rădoi i-a scos din lot, iar acum vor răzbunare! Câte milioane de euro cer Hanca și Vînă de la Universitatea Craiova

0
30

  • La Liga: BetisBarcelona, miercuri, 22:00, DGS 1

  • EFL Cup: Manchester UnitedNottingham Forest, miercuri, 22:00, DGS 2

Cei doi fotbaliști solicită despăgubiri uriașe pentru tratamentul la care au fost supuși de Mirel Rădoi, iar cazul a ajuns miercuri pe ordinea de zi a Comisiei de Disciplină din cadrul FRF. 

Sergiu Hanca și Ionuț Vînă cer împreună despăgubiri de aproape 8 milioane de euro

Odată cu ajungerea litigiului pe masa celor de la Casa Fotbalului, s-au aflat cele două sume pretinse de fotbaliștii care încă sunt legitimați la clubul de pe Ion Oblemenco. 

Hanca solicită 2.5 milioane de euro pentru faptul că a fost exclus din lot de către fostul antrenor al Universității Craiova, în timp ce Vînă cere 5 milioane de euro pentru același gest. 

Momentan, nu s-a luat nicio decizie în privința cazului.

Mihai Rotaru are planul făcut, în cazul în care Sergiu Hanca și Ionuț Vînă vor avea câștig de cauză

În cadrul unei intervenții telefonice la Fotbal Club, patronul Universității Craiova a explicat că cei doi nu pot obține suma dorită nici dacă ar câștiga litigiul, întrucât clubul ar depune hârtiile pentru intrarea în insolvență. 

“E o copilărie din partea lor, chiar nu știu cine îi păcălește. Nu se mai amână. Săptămâna viitoare se pronunță! Nu e posibil să pierdem nici măcar 50.000 de euro. Să fim serioși!

Au fost în permanență cu noi, cu excepția a patru zile, când a fost antrenorul nervos și a luat decizia fără știrea nimănui. Au mâncat cu jucătorii, au stat în același vestiar, au jucat meciuri pentru Universitatea Craiova.

Nimeni nu i-a discriminat, din contră. Au primit salariile în aceeași secundă ca ceilalți. Am și discutat cu ei acum două zile. Le-am și zis că nu au nicio șansă.

Să presupunem că printr-un miracol ar câștiga, în secunda doi vor pierde 50.000 de euro, în loc să câștige 8 milioane, pentru că societatea intră în insolvență.

E normal! O penalitate de 8 milioane de euro niciun club nu are cum s-o plătească. Ce să negociem?”, a spus Rotaru. 

Etichete: despagubiri , proces , mirel radoi , litigiu , mihai rotaru , ionut vina , sergiu hanca


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.