Rapid cere două titluri pe care le-a câştigat pe teren. Ce decizie ia FRF

0
23

Daniel Niculae, președintele formației Rapid, a anunțat că formația din Giulești va cere cele două titluri pe care le-a câștigat pe teren.

Rapid va trimite către FRF (Federația Română de Fotbal) o solicitare pentru recunoașterea a două titluri de campioană din perioada celui de-al Doilea Război Mondial.

Președintele grupării din Giulești a dezvăluit că dosarul este pregătit și îl va înainta către Federația Română de Fotbal pentru ca titlurile din 1942 și 1944 să revină în posesia echipei finanțate de Dan Șucu și Victor Angelescu.

Rapid cere două titluri pe care le-a câştigat pe teren! Ce decizie vor lua Răzvan Burleanu şi FRF?

Rapid are în prezent trei titluri oficiale în palmares. Formația din Giulești a câștigat marele trofeu în 1967, 1999 și 2003. Totodată, Rapid a ridicat trofeul în Cupa României de 13 ori și mai are 4 Supercupe ale României  și o Cupă a Ligii.

„Scrisoarea pentru titlurile din 1942 și 1944 trebuie trimisă către Federația Română de Fotbal. Am întocmit deja un dosar, ne lipsesc câteva hârtii și cu siguranță vom face toate demersurile ca titlurile care trebuie recunoscute și care au fost câștigate pe teren de către Rapid, sperăm să ne fie date în palmaresul clubului. Pentru că așa mi se pare normal”, a declarat Daniel Niculae pentru Rapid TV, conform 1923.ro.

Ce titluri vrea Rapid să îi fie recunoscute de FRF

Daniel Niculae a făcut referire la campionatul de război din 1941 – 1942, numit Cupa Basarabiei, dar nerecunoscut de Federația Română de Fotbal. Tot din cauza războiului, campionatul din ediția 1943 – 1944 s-a încheiat cu două etape înainte de final, când giuleștenii erau pe primul loc, cu patru puncte în fața celor de la Unirea Tricolor.

Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret.

Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.