Rapidiștii îi așteaptă pe ultrașii lui FC U Craiova la derby

0
35

Rapid și FC U Craiova promit spectacol în tribune la derby-ul din Giulești! Interziși în Bănie, cei de la FC U Craiova sunt așteptați de fanii giuleșteni la marele meci din Superliga, într-o partidă care ar urma să se disputa cu stadionul arhiplin.

Gigi Corsicanu, anunț despre fanii lui FC U Craiova: „Le oferim bilete!”

Deși nu uită ceea ce a pățit Cristi Săpunaru la meciul tur, câștigat de FC U Craiova cu 1-0, Gigi Corsicanu a anunțat că rapidiștii țin să-și ajute rivalii într-un moment greu, astfel că îi vor primi în Giulești pe suporterii olteni.

Din informațiile ProSport, aproximativ 700 de bilete vor ajunge la Peluza Sud Craiova, însă acum rămâne de văzut dacă ultrașii vor putea și intra la meci, având în vedere conflictul deschis pe care îl au cu Adrian Mititelu.

„Oltenii și-au pierdut respectul nostru atunci când au greșit mișelește cu Săpunaru și nici măcar nu au avut bunul simș să își ceară scuze! Dar acestea le vom rezolva noi când o să vrea „cel de sus”. Acum sunt oaspeții noștri și spre deosebire de ei, noi rapidiștii, avem altă viziune în privința oaspeților. Le oferim bilete, nu ne batem cu autocarul lor, nu sărim 50 pe unul, etc. Suntem bărbați. Deci, în concluzie, vor primi biletele solicitate liderului nostru de galerie Liviu Ungurean”, a spus Gigi Corsicanu, pentru ProSport.

Ce vor face suporterii lui FC U Craiova la meciul cu Universitatea Cluj

Dacă la meciul cu Rapid ar putea fi în tribune, suporterii lui FC U Craiova vor urmări din fața televizoarelor, de la terasele din centrul orașului, partida cu Universitatea Cluj.

Situația specială de la Craiova este analizată și de cei de la LPF.

„O să venim la meciul cu Rapid! Am vorbit cu Bocciu (n.n. Liviu Ungurean, liderul galeriei din Giulești) și ne-au promis că ne dau 700 de bilete. O să fim în jur de 400 de oameni la acel meci. Normal că o să stăm în peluză”, a spus Andrei Preda, pentru ProSport.

Am primit o informare din partea celor de la FC U Craiova! Vom analiza situația împreună și cu cei de la departamentul juridic. Ce pot să vă spun este că interesul nostru este ca toate meciurile să se joace pe teren. Sigur, esența unei partide sunt și fanii, dar acolo este o situație specială, după conflictul dintre conducere și suporteri” – Justin Ștefan, pentru ProSport

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”.

În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.