S-au certat Gică Hagi și Denis Alibec? „Regele” a spus tot adevărul

0
35

Gică Hagi a vorbit despre relația pe care o are cu Denis Alibec, poate cel mai în formă jucător al celor de la Farul Constanța.

S-au certat Gică Hagi și Denis Alibec? „Regele” a spus tot adevărul, în direct, la TV, despre cum se poartă cu capriciosul atacant: „Eu am un raport direct cu jucătorii”

În meciul câștigat de „marinari”, scor 3-2, contra celor de la FCSB, atacantul în vârstă de 32 de ani a fost providențial. Fotbalistul a reușit să marcheze primul gol al formației sale și a scos un cartonaș roșu la Joyskim Dawa.

Totuși, imediat după „racheta” trimisă în poarta lui Ștefan Târnovanu, Denis Alibec nu a mai sărbătorit alături de Gică Hagi reușita, așa cum o făcea în trecut, motiv pentru care „Regele” a fost întrebat despre relația pe care o are cu fotbalistul trecut pe la Inter.

Managerul celor de la Farul a ținut să demonteze faptul că ar avea o relație „rece” cu Denis Alibec, dezvăluind chiar că este o chimie între ei.

„Mai degrabă speram să mă întrebi cum am făcut ca Alibec să joace așa bine.

Eu am un raport direct cu jucătorii. Dacă am ceva să îi spun care nu e de bine, îi spun (n.r. – lui Alibec). Dacă știu cum să-l fac mai bun, îi spun. Alibec nu putea să joace așa de bine, să facă diferența, dacă nu exista o chimie între noi.

Ca manager, trebuie să lucrezi mental cu jucătorul, cu un jucător ca Alibec trebuie să știi să vorbești cu el individual, să-l faci să se simtă foarte bun, un campion, iar așa o să dea maximum.

Am vorbit cu el, am avut niște ședințe pentru a fi Alibec care trebuie. Trebuie să se gândească numai la el, nu la altcineva. Și să joace pentru echipă, să intre în tactica ei, și atunci va fi fenomenal.

Alibec era fericit după meci. Nu uitați, a spus că a jucat cu niște copii în atac și a făcut-o foarte bine”, a spus Gică Hagi la Digi Sport.

Ce a declarat Denis Alibec la finalul meciului cu FCSB: „Ne putem bate la campionat”

„Nu-mi vine să cred că am reușit să întoarcem meciul, chiar dacă le-am spus după eliminarea lui Dawa «Hai că putem să întoarcem», nu mă așteptam. De asta este frumos fotbalul!

(n.r. De când nu ai mai trăit un asemenea meci?) Sincer, cred că de când eram la Astra, în 2016, nu am cuvinte, după 3-0 cu CFR Cluj, să revenim de la 2-1 cu atâția tineri, sunt mândru de ei.

Îl știu pe „Târno” de la echipa națională, știu că pleacă pe lovituri libere și am zis să îl încerc.

Eram într-o perioadă foarte proastă, chiar în unele momente nu credeam că mai putem să întoarcem. Deocamdată suntem pe primul loc și mă bucur pentru asta. Toți cei care au intrat au fost fenomenali și sunt mândru de ei. Dacă avem spiritul din această seară, ne putem bate la campionat”, a spus Denis Alibec la finalul partidei

Pasionat de tot ce se întâmplă în lumea sportului, George Constantin este în prezent student în anul III la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București.

La începutul anului 2022, George a decis să facă pasul către presa sportivă și a devenit … citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.