„Se desființează Steaua!” Sfatul surprinzător primit de Gigi Becali de la un fost conducător din fotbalul românesc

0
16

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 10:00

Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 10:12


Deși de multe ori a fost acuzat că distruge lucrurile bune de la echipă prin comportamentul să intruziv, Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Gigi Becali să nu se schimbe.


Potrivit fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal dacă Gigi Becali s-ar schimba și ar lăsa antrenorii să-și facă treaba, „Steaua (n.r. – FCSB) s-ar desființa”.


Dragomir: „Dacă se schimbă, se desființează Steaua!”


„Dacă se schimbă, se desființează Steaua. Ce ați vrea? Să fie? O cârpă? Să șteargă antrenorii cu el pe jos? El își face datoria de patron.


Greșești tu ca antrenor dacă te duci și nu poți să îl convingi să facă așa cum crezi tu că e bine ca antrenor sau ca manager”, a spus Dumitru Dragomir la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.


FCSB a ajuns la al treilea antrenor în acest sezon. „Roș-albaștrii” au început cu Toni Petrea, însă acesta și-a dat demisia din cauza rezultatelor slabe. Locul său a fost preluat de Nicolae Dică, tehnicianul reușind să califice echipa în grupele Conference League și să o după pe loc de playoff în Superliga, până la finalul turului.


În ciuda rezultatelor bune, Nicolae Dică a părăsit și el FCSB-ului din cauza divergențelor cu Gigi Becali, lăsându-i locul lui Mihai Pintilii. Cel mai probabil la reluarea campionatului FCSB va ajunge deja la al patrulea antrenor în acest sezon, deoarece Pintii nu are voie să dea indicații de pe bancă, pentru că nu are licență, motiv pentru care Becali se vede obligat să aducă un alt tehnician.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.