Se îngroașă gluma! Guvernul Arabiei Saudite a contactat trei fotbaliști uriași și le-a pus pe masă aceeași ofertă

0
29

  • La Liga: BetisBarcelona, miercuri, 22:00, DGS 1

  • EFL Cup: Manchester UnitedNottingham Forest, miercuri, 22:00, DGS 2

Prin aducerea lui CR7, saudiții și-au dovedit singuri că pot aduce orice jucător în campionatul lor, atât timp cât timp oferă suma corectă, iar acum și-au îndreptat privirile spre Karim Benzema, Luka Modric și Sergio Ramos. 

Guvernul Arabiei Saudite vrea să aducă în campionat trei veterani dintr-un foc

Potrivit El Mundo, reprezentanții oficiali ai Guvernului Arabiei Saudite, cel mai probabil din cadrul Ministerului Sportului, i-au contactat pe cei trei fotbaliști prin intermediul impresarilor, pentru a le propune să meargă în Saudi Pro League. 

Saudiții au propus un contract de doi ani, cu un salariu de aproximativ 30 de milioane de euro anual, pentru fiecare dintre cei trei veterani, care vor avea posibilitatea să își aleagă oricare dintre 16 cluburi participante în campionat. 

Ideea face parte dintr-un plan mai amplu al saudiților, acela de a organiza Cupa Mondială din 2030. Arabii consideră că ar avea mai multe șanse de a câștiga cursa cât timp au în campionatul intern nume mari din sportul rege. 

Karim Benzema, Luka Modric și Sergio Ramos au contractul scadent în vară

Cei trei fotbaliști au în comun faptul că actualele lor înțelegeri (Benzema și Modric cu Real Madrid / Ramos cu PSG) expiră pe 30 iunie 2023. 

Astfel, odată cu 1 ianuarie, atât Benzema, cât și Modric sau Ramos au căpătat dreptul de a negocia cu orice club doresc și pot semna chiar și un precontract cu viitoarea lor echipă. 

Etichete: luka modric , arabia saudita , karim benzema , sergio ramos


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.