Și-a bătut și violat iubita, iar acum a semnat! Explicația echipei care a făcut cel mai controversat transfer al verii

0
46


articol scris de Digi Sport
03.09.2023, 18:07

Mason Greenwood (21 de ani) a fost împrumutat de Manchester United la Getafe în perioada de mercato a verii

Faptul că tânărul atacant și-a găsit o nouă echipă a surprins lumea fotbalului, întrucât acesta s-a aflat în mijlocul unui scandal uriaș, după ce iubita sa a postat dovezi legate de agresiunea fizică la care a fost supusă. Atenție, imaginile pot avea un puternic impact emoțional!

Galerie Foto

Explicația oferită de Getafe după ce l-a transferat pe Mason Greenwood

În ciuda faptului că Greenwood și-a pătat reputația și a fost inactiv aproape doi ani, spaniolii de la Getafe au vrut să îi ofere o nouă șansă, iar antrenorul Jose Bordalas a explicat decizia controversată. 

“Este o situație foarte delicată. Toată lumea știe ce s-a întâmplat și măsurile necesare au fost luate, noi nu putem vorbi decât de fotbal. Cred că autoritățile și-au făcut treaba și toată lumea știe că în final nu a fost condamnat.

Așadar, e o persoană liberă și un fotbalist de un nivel foarte înalt, care vine la Getafe cu un entuziasm enorm, iar noi îl vom ajuta să revină la cel mai înalt nivel. Știm cu toții ce calitate are”, a spus Bordalas la o conferință de presă, conform presei britanice

Hariett Robson i-a dăruit lui Mason Greenwood un copil, după ce și-a retras plângerea

Anunțul nașterii copilului a fost făcut vara aceasta pe Instagram, de către cei doi. Relația lor rămâne extrem de controversată, motiv pentru care atât Greenwood, cât și Robson au oprit comentariile la postare.

Deși a fost abuzată de acesta, tânăra de 22 de ani, care a distribuit și înregistrări din timpul unui viol, a ales să-i mai dea o șansă lui Greenwood, considerat în continuare unul dintre cei mai promițători fotbaliști din lume.

Galerie Foto


Etichete:
manchester united
,
getafe
,
mercato
,
mason greenwood
,
harriet robson


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.