Singurul antrenor care nu l-a ascultat pe Gigi Becali: ”L-a dat afară”. Ce rezultate a avut

0
34

  • La Liga: BetisBarcelona, miercuri, 22:00, DGS 1

  • EFL Cup: Manchester UnitedNottingham Forest, miercuri, 22:00, DGS 2

Acela a fost Costel Gâlcă (50 de ani), susține Florin Prunea (54 de ani). Cu fostul mijlocaș la cârmă, FCSB a cucerit ultimul trofeu de campioană a României, în sezonul 2014/2015. Mai mult, în acea stagiune bucureștenii au făcut tripla: titlul, Cupa Ligii și Cupa României.

  • De atunci, în vitrina FCSB-ului au mai ajuns doar o Cupă a Ligii și o Cupă a României.

”Singurul care nu a ascultat sfaturile lui Gigi Becali a fost Costel Gâlcă”

La câteva zile după eșecul cu Farul, scor 2-3, Becali și-a asumat în fața jurnaliștilor schimbările greșite din partida de pe Arena Națională, care au condus, într-un final, la înfrângerea echipei sale.

În acest context, Florin Prunea a transmis că în ”era Becali” la FCSB doar Costel Gâlcă a beneficiat de libertate totală, fără implicarea patronului. În acea perioadă, Gigi Becali era la închisoare după ce a fost condamnat în dosarul ”Valiza”.

Singurul care nu a ascultat sfaturile lui Gigi a fost Costel Gâlcă, care a câștigat trei trofee și a fost dat afară. De atunci nu a mai câștigat niciun trofeu important”, a spus Prunea.

Costel Gâlcă este liber de contract din februarie 2022, după despărțirea de Al-Hazem.

Gigi Becali a dezvăluit de ce Gâlcă n-a mai continuat la FCSB. ”O dată nu am putut să dau telefon”

În urmă cu trei luni, când i s-a spus că Gâlcă decidea tot la FCSB, mai ales că el se afla după gratii, Becali a reacționat ferm.

Nu făcea nimic Gâlcă, dădeam telefoane din pușcărie, făceam tot numai eu. O dată nu am putut să dau telefon și nu ne-am calificat.

La meciul de la Iași, stabiliserăm ceva noi și nu a făcut. Atunci i-a expirat contractul și la revedere. Nu era mare lucru să spună, că eu nu impun”, a spus Becali, la Digi Sport.

Costel Gâlcă, replică pentru Gigi Becali

Gâlcă i-a dat replica lui Gigi Becali și l-a contrazis pe patronul FCSB-ului.

Am citit că și-a adus din nou aminte de anii aceia, că a intervenit el la mine. Am obosit să tot comentez periodic ce spun alții. Poate Gigi a uitat. Am vorbit doar de câteva ori la telefon.

El a tot încercat să mă dea afară atunci. Mi-a și zis niște chestii, chiar a ridicat tonul. Dar i-am explicat de fiecare dată că la mijloc e un contract.

Eu îi înțeleg frustrarea, dar, așa cum e vorba de banii lui, în egală măsură era în calcul și munca mea. Sigur, investește foarte mult, nu e nimic de comentat aici, dar poți să bagi degeaba sute de milioane dacă nu ai o strategie coerentă pe care să o respecți”, a declarat Costel Gâlcă, la finalul lunii octombrie 2022.

Etichete: gigi becali , florin prunea , costel galca , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.