Ținuta de mii de euro pe care Denis Alibec a purtat-o la reunirea naționalei

0
17

Denis Alibec a impresionat din nou prin vestimentația pe care a ales-o!

Împătimit al hainelor și al adidașilor, scumpi, atacantul în vârstă de 31 de ani nu a ratat șansa de a ieși în evidență nici de această dată.

La reunirea echipei naționale pentru meciurile amicale cu Slovenia și Republica Moldova, Denis Alibec a purtat o vestimentație de peste 10.000 de euro.

Ținuta de mii de euro pe care Denis Alibec a purtat-o la reunirea echipei naționale. Fotbalistul și-ar fi putut cumpăra o mașină cu banii dați pe haine

Denis Alibec a fost unul dintre cei 26 de jucători convocați de către Edward Iordănescu la echipa națională. La reunirea de la Mogoșoaia, fotbalistul Farului a impresionat, chiar dacă meciul cu Slovenia este abia peste 4 zile.

Federația Română de Fotbal i-a imortalizat primii fotbaliști ajunși sub comanda selecționerului, printre care și Denis Alibec. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a avut o ținută în valoare de, aproximativ

Printre cel mai ieftin obiect vestimentar pe care Alibec l-a afișat este tricoul, marca Saint Laurent, care valorează 320 de euro (aproximativ 1.500 de lei). Pe lângă tricoul negru, fotbalistul a asortat o geacă oversized și o pereche de pantaloni negrii, dar și niște adidași, marca Nike în colaborare cu celebrul cântăreț Travis Scott, care sunt evaluați la peste 4.200 de euro (20.000 de lei).

Mai mult, jucătorul Farului a avut și un ghiozdan de la Louis Vuitton, aproximat la 2.100 de euro, dar și o geantă de la aceeași marcă, evaluată la 2.500 de euro.

În total, doar cele patru articole valorează 9.120 de euro, adică 44.600 de lei, la care se mai adaugă și accesoriile de câteva sute de euro, ceea ce duce vestimentația la peste 10.000 de euro.

Pasionat de tot ce se întâmplă în lumea sportului, George Constantin este în prezent student în anul III la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București.

La începutul anului 2022, George a decis să facă pasul către presa sportivă și a devenit … citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.