U Cluj a anunțat ce o să facă propria galerie pentru partida cu FCU

0
32

Radu Constantea a anunțat pentru ProSport decizia finală a conducerii lui U Cluj, după ce Adrian Mititelu a solicitat disputarea fără spectatori a partidelor de pe teren propriu pentru o perioadă nedeterminată.

Porțile se vor închide pentru suporterii lui FCU la meciurile de pe teren propriu

Adrian Mititelu, patronul lui U Craiova 1948, a anunțat încă de acum două zile că în Bănie vor urma decizii radicale din cauza ultimelor evenimente.

Aflat în scandal cu galeria alb-albaștrilor, Adrian Mititelu a trecut la fapte, iar primele sale hotărâri au fost deja comunicate pe pagina oficială de facebook a clubului din Bănie.

Având în vedere evenimentele din ultima perioadă prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii și regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriașe pentru club;

Luând în calcul amenințările directe cu privire le producerea unor alte evenimente care să conducă la prejudicii grave pentru club, am luat următoarele hotărâri:

1) Desfășurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;

2) Efectuarea de demersuri către FRF și autoritățile statului în vederea adoptării de urgență a unei legislații care să prevină aceste manifestări;

3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziționat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia.

Clubul își exprimă regretul profund față de suporterii loiali ai clubului, în special față de abonați sau de cei de bună-credință, care nu au nicio vină și care suportă consecințele„, se arată în comunicat.

„Inițial am vrut să contestăm decizia lui FCU, dar într-un final am renunțat!”

Președintele Universității Cluj, Radu Constantea, a vorbit pentru ProSport despre situația din Bănie. „Șepcile roșii” vor întâlni vineri, în deplasare, cu începere de la ora 20:00, U Craiova 1948.

În cursul zilei de joi am primit și noi de la FCU hârtia cu decizia luată de domnul Adrian Mititelu și anunțată și de clubul dânsului în mod oficial. Dacă la început, nu vă ascund, am dorit să contestăm această decizie, aveam tot dreptul, totuși într-un final ne-am gândit mai bine și i-am înțeles situația domnului Mititelu.

Au fost și sunt câteva evenimente între dânsul și galeria lor, iar noi din respect pentru partenera noastră de competiție, adică pentru echipa domnului Adrian Mititelu, nu am mai contestat nimic. Acceptăm acea decizie.

Am discutat și cu suporterii noștri despre această situație, iar galeria lui U nu se va deplasa în Bănie pentru acest meci”, a declarat Radu Constantea.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.