Ultimele detalii de la negocierile Marius Șumudică

0
37

Articol de Remus Răureanu – Publicat miercuri, 06 septembrie 2023, 18:12 / Actualizat miercuri, 06 septembrie 2023 18:12

Marius Șumudică, 52 de ani, și Gaziantep au bătut palma încă de astăzi, deși au programată o întâlnire oficială joi, 7 septembrie. Șumi este așteptat mâine în Turcia pentru a semna contractul. 

UPDATE ora 18:00. Acord total între Gaziantep și Marius Șumudică 

Marius Șumudică și Gaziantep au ajuns la un acord total în această după-amiază, transmit surse autorizate ale Gazetei. 

Deși runda decisivă de negocieri fusese programată joi, părțile au continuat astăzi discuțiile și au bătut palma în privința solicitărilor lui Șumudică. Astfel, Șumi va parafa contractul în cursul zilei de mâine. 

UPDATE 15:40. Gaziantep, acord de principiu cu Marius Șumudică

Clubul nostru a ajuns la un acord de principiu cu antrenorul Marius Șumudică. Marius Șumudică și staff-ul său tehnic vor veni la Gaziantep joi, 7 septembrie (mâine) și vor purta ultimele discuții cu consiliul nostru de administrație.

– Comunicatul clubului Gaziantep

Știrea inițială

Marius Șumudică, 52 de ani, e în negocieri cu Gaziantep, însă nu e iminentă semnarea contractului, pentru că mai sunt condiții de îndeplinit în discuțiile lui cu clubul. Dezastrul de la începutul acestui an a afectat orașul aflat aproape de granița cu Siria și a lăsat clubul fără bani.

Gaziantepspor rămâne un club tentat de readucerea lui Marius Șumudică, antrenorul care dusese micul club până pe podium la un moment dat. El a plecat de acolo ca urmare a unui conflict avut cu conducerea.

RAPID

Un fotbalist esențial pleacă de la Rapid și se umple de bani! Toate detaliile transferului

Situația a fost schimbată între timp din cauza unui dezastru natural și din pricina eșecurilor pe care Șumi le-a înregistrat în tratativele pe care le-a avut cu alte formații.

Turcii l-au ofertat și înaintea sezonului. Tehnicianul român a refuzat oferta atunci, speriat fiind de cutremure și de problemele economice ale societății. 

Gaziantep a revenit acum cu o propunere, într-un moment în care echipa e ultima în clasament, nu a câștigat niciun punct în primele patru etape și are un golaveraj groaznic, 2-10.

Șumi e tentat acum să revină în Superliga turcă, numai că el pune niște condiții pe care clubul ar trebui să le îndeplinească.

Marius Șumudică vrea jucători, dar nu sunt bani la Gaziantep

Solicitarea principală e legată de achiziții, Șumudică ar vrea să întărească lotul. Gaziantep nu mai are banii pe care-i avea în mandatul trecut al antrenorului român și încearcă să rezilieze unele contracte cu fotbaliști străini ca să elibereze locuri în buget și în lot pentru aducerea altora.

Turcia e în recesiune, iar Gaziantep și toată zona în care au avut loc cutremurele la începutul acestui an alocă fondurile pentru reconstruirea localităților, nu pentru fotbal. 

Bașkanul lui Gaziantepspor, președintele, e guvernatorul regiunii, iar el are de rezolvat refacerea infrastructurii pe care au ruinat-o cutremurele, motiv pentru care sumele alocate echipei de fotbal sunt mai mici.

Campionatul Turciei a continuat după cutremure, iar Gaziantep a fost „înghețată” ca o formație de prima ligă ținută într-o pauză și reprimită în competiție în vara aceasta.

VIDEO. Ce cadou a primit Marius Șumudică de la Senol Gunes, antrenorul celor de la Beșiktaș

Mai multe articole de actualitate:

Nu doar Mutu și Tamaș au băut în San Marino » Adevărul, după 12 ani: „Am fost surprins când am aflat cine a fost al 3-lea”

GSP LIVE

Nu doar Mutu și Tamaș au băut în San Marino » Adevărul, după 12 ani: „Am fost surprins când am aflat cine a fost al 3-lea”


Un fotbalist esențial pleacă de la Rapid și se umple de bani! Toate detaliile transferului

RAPID

Un fotbalist esențial pleacă de la Rapid și se umple de bani! Toate detaliile transferului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.