”Va veni Stanciu la CFR?”. Dan Petrescu a dat răspunsul și a pus capăt speculațiilor

0
16

  • Media: Digi Sport Special, joi, 19:45, DGS 1

  • Liga 2: Buzău – Chiajna, vineri, 20:00, DGS 1

În spațiul public au apărut inclusiv afirmații atribuite omului de afaceri, conform cărora jucătorul și-ar fi dat acceptul să vină la Cluj și că mai rămâne de stabilit doar suma de transfer. Dan Petrescu susține, însă, contrariul.

Dan Petrescu a anunțat că Nicolae Stanciu nu vine la CFR Cluj

După amicalul CFR – Corvinul Hunedoara 2-0, Dan Petrescu a fost întrebat ”Care e situația lui Stanciu? Va veni la CFR?”, iar antrenorul a anunțat că a discutat subiectul cu Ioan Varga și a aflat că transferul e imposibil de realizat.

Eu l-aş dori pe Nicuşor Stanciu, dacă mă întrebi pe mine. Din ce am vorbit cu patronul, este imposibil. Nu avem cum să îl luăm. E normal să nu avem cum… salariul şi cât costă, normal. N-avem cum să ne permitem un jucător ca Stanciu.

Noi nu putem să luăm jucători cu asemenea salarii şi care costă mult. Noi încercăm să luăm jucători liberi de contract, le dăm un salariu decent pentru România şi încercăm cu ei să facem treabă. Pe Stanciu nu cred că ne permitem să îl aducem”, a declarat Dan Petrescu.

Nicolae Stanciu joacă la liderul din China

Nicolae Stanciu a fost transferat de Wuhan Three Towns, nou promovată în prima ligă chineză, în luna martie, de la Slavia Praga, în schimbul a 4 milioane de euro.

Românul a fost decisiv în nenumărate rânduri pentru Wuhan Three Towns, care este lider în China după 26 de runde, cu 62 de puncte, la egalitate cu Shandong Taishan.

Etichete: dan petrescu , nicolae stanciu , ioan varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.