Video | Sepsi – Petrolul 2-0. Ploieștenii făcuți “KO”, fără ocazii. Covăsnenii au mai avut un gol anulat și o bară

0
23

11.11.2022, 23:00

  • Liga 1: ChindiaFarul, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • Liga 1: RapidUniversitatea Craiova, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Sepsi a câștigat la pas meciul cu Petrolul, mai ușor decât o arată scorul, 2-0, în etapa a 18-a din Liga 1. “Dubla” veteranului Rondon a rezolvat partida.

Sepsi – Petrolul 2-0. Rondon a reușit o “dublă”

Sepsi a controlat partida din primul minut, iar Aganovic a ratat prima ocazie a meciului. Golul a venit în minutul 16 și l-a reușit Rondon, din centrarea lui Aganovic.

Ștefănescu a ratat apoi o ocazie, iar Matei a irosit o oportunitate din postură “singur cu portarul”, după ce Mathaus l-a deposedat din spate, în ultima clipă.

Ultima fază din prima repriză a fost una ciudată, dar și amuzantă, pentru că Matei, care se pregătea de scăriță, a dat mingea în afara terenuui pentru că a crezut că a fost un fault în atac.

Sepsi – Petrolul 2-0. Covăsnenii au mai avut o bară și un gol anulat

Repriza a doua a început la fel ca prima, cu un gol marcat rapid. L-a reușit același Rondon, care a înscris de lîngă același Mathaus.

După o oră de joc, lovitura de cap a lui Tamas a sters transversala, iar peste câteva minute, șutul lui Safranko a fost respins de Vâlceanu.

În minutul 66, Matei a înscris, însă golul a fost anulat după multe minute de consultare a VAR-ului, pentru un offside la limită.

Petrolul a atacat timid, iar Ivanovski nu a nimerit spațiul porții î nminutul 76, însă Grozav a ratat cea mai mare ocazie a ploieștenilor, în minutul 80, singur cu portarul.

În prelungiri, șutul lui Dumitrescu a fost blocat de Pashov, iar lîn minutul 90+3, Huja a scos de pe linia porții o minge trimisă de Aganovic și Sepsi – Petrolul s-a terminat 2-0.

VIDEO cu rezumatul meciului Sepsi – Petrolul 2-0:


Știrea inițială:

Sepsi Sf. Gheorghe și Petrolul Ploiești se întâlnesc vineri, de la ora 21 00, în direct la Digi Sport 1, în primul meci al etapei cu numărul 18 din Liga 1. 

Sepsi – Petrolul, LIVE VIDEO, 21:00, Digi Sport 1. Oaspeții sunt neînvinși de patru meciuri

Duelul din această seară reprezintă a doua întâlnire directă în trei săptămâni. Pe 20 octombrie, Sepsi trecea cu 3-1 de Petrolul, la Ploiești, într-un meci disputat în grupele Cupei României.

Sepsi are două victorii la rând, iar elevii lui Cristiano Bergodi sunt pe locul 8 în Liga 1, cu 22 de puncte acumulate în 17 meciuri disputate.

De cealaltă parte, Petrolul traversează un moment mai bun, iar “lupii” nu au mai pierdut de patru meciuri în toate competițiile. Trupa condusă de Nae Constantin se situează pe locul 6 în Liga 1, ultimul care asigură prezența în play-off.

Cum arată clasamentul din Liga 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.