„Statul, ca niciodată, are nevoie de ajutorul vostru” – Ziarul de Gardă

de

06 martie 2022 | 14:11

Denis Shmyhal, prim-ministrul Ucrainei, solicită businessului ucrainean să-și continue activitatea și producția. El a afirmat că statul are nevoie de ajutorul antreprenorillor.

„Fac un apel către afaceri și celor care muncesc! Celor care în aceste timpuri s-au evacuat în alte regiuni. Am și către voi o rugăminte. Dacă nu există vreun pericol, adunați-vă muncitorii și reluați producția! Statul are nevoie de ajutorul vostru astăzi, mai mult ca niciodată”, afirmă Shmyhal într-o declarație video.

Guvernul Ucrainei a alocat 21,9 miliarde grivne din bugetul de stat pentru asistență materială unică în valoare de 6,5 mii grivne pentru ucrainenii care și-au pierdut locul de muncă din cauza războiului.

Ne puteți urmări și pe Telegram, unde publicăm investigații și cele mai importante știri ale zilei, dar și pe YouTube, Facebook, Instagram și TikTok.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 1000 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.zdg.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor ZdG se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Cele mai recente știri
Știri similare