13m10j – Explorări digital-interactive | O nouă expoziție de artă digitală, la Timișoara

0
52

1000x100 (5)

O expoziție de artă digitală care reunește o parte din proiectele artistului Marius Jurca pe multiple suprafețe digitale, în cadrul spațiului DIGITAL:CANVAS, va avea loc vineri, în 16 decembrie, între orele 18-21, la Timișoara. 

13m10j (Marius Jurca) este un artist multidisciplinar, preocupat de conexiunile dintre artă, știință și tehnologie. Folosește numere, sunete și algoritmi pentru a explora complexitatea și estetica fluxului mental personal. Proiectele sale sunt programe sau aplicații interactive, create în relație cu dispozitivele pe care acestea sunt prezentate.

În decursul activității sale artistice, Marius Jurca a obținut o serie de premii și burse și a participat în numeroase rezidențe artistice, expoziții de grup, festivaluri și bienale de artă, desfășurate la nivel național și internațional. Mai multe detalii despre creația acestuia puteți descoperi pe www.13m10j.art.

DIGITAL:CANVAS este un artist-run space dedicat tinerilor artiști pasionați de arta digitală și de explorarea noilor tehnologii, situat în Timișoara, pe Spl. Peneș Curcanul nr. 4, Et.1, C.30 – cu intrarea prin clădirea Azur.

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului Arta în comunitate, organizat de Uniunea Artiștilor Plastici Filiala Timișoara în parteneriat cu studioul artouching.

Proiectul este finanțat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara. Parteneri: DIGITAL:CANVAS, Cultartes, Ornella Studio Design, Facultatea de Arte și Design Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.