5 motive să ai o pisică în casă. Concluziile oamenilor de știință te vor surprinde

0
80

1. Pisicile se spală singure

Pisicile sunt curate aproape 100% din timp. Asta înseamnă că nu trebuie să acorzi timp din ziua ta pentru a îndeplini o sarcină oarecum grea a spălării și îngrijirii pisicii tale.

 

2. Pisicile vor îndepărta rozătoarele casei și curții tale

Dacă nu sunteți un fan al rozătoarelor din casa dvs., pisica se va ocupa imediat de asta. Pisica ta poate chiar să-ți aducă premiul pentru a te face mândru!

 

3. Pisicile necesită întreținere redusă și sunt independente

Dacă credeți că nu aveți timp sau energie pentru a deține un animal de companie, atunci o pisică ar putea fi perfectă pentru tine. Îngrijirea unei pisici necesită mai puțină responsabilitate decât alte animale. Cei care au locuri de muncă cu normă întreagă pot fi liniștiți, știind că pisicuta lor se poate îngriji singură în mare parte. Și când ai timp suplimentar, să stai cu pisica ta, te va face să te simți mai bine ca niciodată.

 

4. Pisicile sunt o alegere ecologică ca animale de companie

A avea un stil de viață „verde” poate fi dificil, dar o pisică este o alegere excelentă pentru potențialii proprietari de animale de companie care doresc să rămână ecologici. Studiile arată că resursele necesare pentru hrănirea și îngrijirea unei pisici au o amprentă de carbon mai mică decât pentru alte animale, potrivit stiai.net.

 

5. Pisicile pot ajuta la reducerea stresului

Cu toții ne stresăm, iar oamenii au multe modalități diferite de a-și ameliora stresul. Proprietarii de pisici pot reduce tensiunile acumulate mângâind capul prietenului lor cu blană. Mângâierea unei pisici eliberează endorfine în creier, ceea ce te face mai fericit. De asemenea, pisicile au cea mai moale blană!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.