Ateliere educative și distractive pentru toate vârstele la Etno-Tehno-Park în Muzeul Astra. Programul evenimentului Asociației Pro Palatul Copiilor Sibiu

0
42

Asociația Pro Palatul Copiilor Sibiu anunță cu bucurie desfășurarea celei de-a treia ediții a Proiectului Cultural „Mai aproape de natură prin artă, știință și sport”. Evenimentul va avea loc în perioada 2-3 septembrie 2023, în incinta Muzeului Astra Sibiu, zona Etno-Tehno-Park.

O echipă formidabilă de profesori talentați din cadrul Palatului Copiilor Sibiu îi așteaptă pe toți copiii și tinerii din județul Sibiu să participe la atelierele atent pregătite. Acestea acoperă o gamă largă de domenii, de la artă și literatură, la meșteșuguri tradiționale, ateliere sportive și științifice. Printre activitățile speciale se numără ateliere de prelucrat lut și de confecționat căsuțe pentru păsări.

Program și acces

Programul atelierelor este cuprins între orele 10:00 și 17:00. Participarea la ateliere este gratuită, însă accesul în incinta Muzeului se realizează în baza biletului de intrare.

Evenimentul este cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu, subliniind angajamentul comunității locale de a investi în educație și cultură.

Acesta este un eveniment ideal pentru familiile care doresc să își petreacă weekend-ul într-un mod educativ și distractiv. Organizatorii vă așteaptă cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.