Bancul zilei. Care este materia preferată a lui Bulă la școală

0
54

Bancul zilei de luni, 28 noiembrie. Începe-ți ziua cu un moment de amuzament. Zâmbetul poate să te stimuleze. Nu îți sporește doar starea de bine, ci are efecte pe mai multe planuri, inclusiv profesional. Organismul eliberează mai multe endorfine și alți hormoni ce contribuie la îmbunătățirea stării tale de spirit, dacă râzi.

Bancul zilei. Începe cu bine ziua de muncă

Poate că te-ai trezit prost în dimineața zilei de luni, 28 noiembrie. Mai ales după un weekend în care, deși nu ai avut de muncă, ai fost mereu pe drumuri pentru a-ți rezolva o parte dintre problemele din viața personală. Este dificil să fii productiv, în astfel de circumstanțe. Însă, un zâmbet ți-ar putea stimula starea de bine.

Un scurt moment de amuzament poate fi exact ce ai nevoie. Dincolo de faptul că zâmbetul reduce stresul, poate să contribuie și la un sentiment sporit de bunăstare. Oamenii de știință spun că, atunci când zâmbești, cei din jur te percep ca fiind mai atractiv, mai plăcut și chiar memorabil.

Mai mult, pozitivitatea conectează oameni, chiar și la locul de muncă. Suntem programați să ne privim mereu expresiile în oglindă, dimineața. Ei bine, așa funcționează lucrurile și într-un cadru social. Oamenii sunt construiți în așa fel încât remarcă imediat o stare de bine pe chipul unui străin sau a unui coleg.

Dacă zâmbetul tău îl va face pe cel de lângă tine să se simtă bine, starea lui de spirit se va îmbunătăți. Cel mai probabil, va transmite și el zâmbetul mai departe. Putem spune că o astfel de stare poate deveni „virală”. Secretul este să zâmbești din suflet, din toată inima.

Bancul zilei. Materia preferată a lui Bulă

Dacă obișnuiești să zâmbești în mod regulat, îți poți reeduca, practic, creierul să privească toate situațiile de viață și lumea, la modul general, în moduri mai optimiste. Așadar, îți propunem să arunci o privire astăzi asupra bancului zilei cu Bulă. Cu siguranță, te vei simți mai bine! Indiferent unde ai fi, acasă sau la locul de muncă.

Românii au avut dintotdeauna un simț al umorului bine dezvoltat. Au demonstrat-o cât se poate de clar în perioada comunismului, când l-au inventat pe Bulă. Bulă poate fi oricine îți dorești tu. În trecut, a fost asociat cu persoane din diverse categorii și medii sociale. Atunci, personajul era folosit pentru a spune bancuri despre condițiile de trai sub regimul fostului dictator Nicolae Ceaușescu.

Citește și: Bancul zilei. Bulă merge la Poiana Brașov și întreabă cât e prețul camerei

Chiar dacă timpul și-a spus cuvântul, Bulă rămâne unul dintre cele mai admirate personaje fictive. Râzi și tu împreună cu noi! În rândurile de mai jos, îți vom prezenta bancul zilei cu Bulă la școală. O profesoară îl întreabă pe Bulă care este materia școlară preferată. Iată ce răspuns inediat dă copilul!

– Bulă, care e materia ta preferată la scoală?
– Chimia.
– Cum aşa, că în clasa a V-a încă nu se învaţă?
– Tocmai de aceea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.