Ce se întâmplă, de fapt, dacă lipești magneți de frigider. Greșeala pe care mulți români o fac

0
50

Oamenii ar trebui să fie conștienți de efectele negative pe care le pot avea magneții de pe frigider. 

Fie că sunt magneți luați din diverse călătorii, fie că sunt cu chipurile voastre sau a celor apropiați, specialiștii atrag atenția de pericolele la care oamenii se expun.

Unul dintre efectele punerii magneților pe frigider este faptul că dăunează aparatului electrocasnic. Pentru că unele frigidere nu au o protecție suplimentare, riscul de a se strica mai repede este mare. Conform specialiștilor, elementele magnetice formează în jurul lor un câmp magnetic. Acesta este îndreptat spre mijlocul aparatului unde sunt păstrate alimentele. Frigiderele mai performante sunt protejate de o astfel de amenințare, însă este recomandat să nu lipim prea mulți magneți.

Unele persoane își pun viața în pericol din cauza magneților

De asemenea, câțiva oameni de știință sunt de părere că unii magneți au un anumit tip puternic de magnet care poate să interfereze cu stimulatoarele cardiace. Este periculos pentru cei care ajung la mai puțin de trei centimetri de astfel de magneți, întrucât pot avea dereglări ale stimulatorului cardiac, lucru ce poate pune viața în pericol, relatează BBC News.

Ce magneți ar trebui să cumpărăm

Magneții ar trebui schimbați între ei la un interval de timp. Dacă stau prea mult în același loc, vor observa că lasă o pată galbenă.

Cei mai buni magneți sunt cei ușori, care nu o greutate foarte mare și care riscă să cadă atunci când închidem ușa aparatului electrocasnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.