Cine e martorul cheie din procesul Simonei Halep, care poate schimba decizia judecătorilor în cazul de dopaj

0
68

Duminica, 06 Noiembrie 2022, ora 09:53

1396 citiri

Simona Halep a fost depistată pozitiv la un control anti-doping efectuat la US Open și este pasibilă de o suspendare între doi și patru ani.

Ea urmează să apară în fața judecătorilor pentru a explica cum a ajuns o substanță interzisă în corpul ei și în demersul de a-și dovedi nevinovăția, Simona poate beneficia de un martor cheie.

Acesta este fostul ei preparator fizic, Teo Cercel, pe care l-a concediat în luna august, când se afla cu ea în America.

Cercel a fost dat afară, întrucât Patrick Mouratoglu nu acceptă în echipa sa decât oameni din propriul staff, astfel că Simona a fost nevoită să renunțe la el.

Câtă vreme Teo Cercel s-a ocupat, ani de zile, de medicamentația fostului număr 1 mondial, aceasta nu a avut nicio problemă, deși a fost supusă la peste 100 de controale anti-doping.

În ciuda faptului că Simona și teo au avut o relație năbădăioasă, ea renunțând de mai multe ori la serviciile lui, fost preparator este de acord să meargă cu ea în fața instanței de judecată pentru a susține că Halep n-a luat niciodată un medicament interzis cu bună știință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.