Deputatul BCS, Corneliu Furculiță, citat la PA într-un dosar de îmbogățire ilicită

0
49

Deputatul BCS, Corneliu Furculiță, a fost citat și audiat la Procuratura Anticorupție în calitate de învinuit într-un dosar de îmbogățire ilicită. Informația a fost confirmată pentru TV8.md de purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, procurora Mariana Cherpec. 

„Confirmăm că, la 29 iulie 2022 deputatul Corneliu Furculiță a fost citat la Procuratura Anticorupție și audiat în calitate de învinuit în cadrul unui dosar penal pornit pe faptul îmbogățirii ilicite. În cadrul audierii, deputatul vizat a pledat nevinovat, refuzând de a face careva declarații referitor la circumstanțele cazului investigat. În privința acestuia a fost luată măsura procesuală de constrângere sub formă de obligarea de a se prezenta la Procuratură. Urmărirea penală este în curs de desfășurare, la finalizarea căreia vom reveni cu informații suplimentare”, a declarat Mariana Cherpec.

Am încercat să discutăm cu Corneliu Furculiță, însă deputatul nu ne-a răspuns la telefon.

Procuratura Anticorupție are în gestiune o cauză penală inițiată pentru spălare de bani în care este vizată și compania „Exclusiv Media”, ce aparține deputatului socialist Corneliu Furculiță. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.