DIANA Nițescu triplă laureată în Las Vegas în cadrul Galei

0
42

Stevie Awards for Women in Business este o competiție internațională produsă de creatorii prestigioasei International Business Awards® și American Business Awards®. Stevie este considerat pe scară largă a fi cel mai important premiu pentru afaceri din lume .

În 2022 peste 1 500 de nominalizați din 27 țări, evaluați de 8 jurii și 200 jurați globali din: SUA, Canada, China, Hong Kong, Singapore, India, UAE, Franța, Australia, UK si Olanda, au așteptat calificarea în finala Galei Stevie® Awards for Women in Business, din Las Vegas.

In cadrul Galei Stevie® Awards for Women in Business, la categoria ONG, juriul a desemnat castigătoare a 3 premii Asociația TOP Minds reprezentată de Diana Nițescu în calitate de CEO & Founder: argint (Femeia anului) , bronz (Inovatorul anului), bronz (Mentorul anului).

TOP Minds s-a remarcat prin consecvență, stagiile internaționale organizate la CERN, NASA, Silicon Valley, Tokyo, Singapore, Dubai, Sydney, Londra și lansarea OctogonHUB, comunitatea tinerilor cu performanțe în tehnologie, știință, cercetare și start-up business.

Mesajele juriului sunt pentru comunitatea TOP Minds un combustibil de performanță în 2023:

”TOP Minds este o particularitate cu potențial ridicat și un concept genial pentru a ajuta tinerii”

”Foarte interesant modul de utilizare a psihologiei în comunitatea de cercetare și tehnologie. Felicitări pentru realizările voastre!”

”Nu există cuvinte pentru a descrie această nominalizare!!!! Excelent!!! Viață lungă acestui ONG care desfășoară o muncă remarcabilă la Obiectivul de dezvoltare durabilă nr.4: Educație pentru toți. Bravo Diana Nitescu!”

Anul 2023 găsește TOP Minds și OctogonHUB în dinamica de organizare a R&D Awards Gala, unde se pot înscrie de la olimpici naționali și internaționali din aria STEM, până la Cercetători români, care activează în piața globală. 

Scopul OctogonHUB este de a apropia top performerii din R&D și a aduce un suflu modern și agil în abordarea științei și cercetării din România, făcând astfel ca o carieră R&D să aibă un gust mai bun pentru generația tânăra.

Toate acestea pentru că mantra TOP Minds și OctogonHUB este ”uită-te în jur și adauga +1, acolo unde el nu există”, cum ne declara Diana Nițescu – CEO & Founder.

 ______________

TOP Minds este un ONG cu un background de 24 ani în mediul business corporate, fiind axat pe dezvoltare carierei elevilor și studenților High Performance și a celor pasionați de știință, tehnologie și cercetare. 

În 2020 TOP Minds a lansat OctogonHUB comunitatea de start-up business dedicată tinerilor care doresc să construiască un business tech, deeptech, science sau R&D.

JOIN US | LinkedIn | Facebook | Instagram | Diana Nițescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.