Gică Hagi a adus profesor de educație financiară la Farul. Denis Alibec, Gabi Torje sau Romario Benzar, prezenți la cursuri

0
105

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Conference League: Universitatea CraiovaVllaznia, joi, 20:30, Digi Sport 1

Conducătorii constănțenilor au demarat un proiect amplu, prin care jucătorii să poată învăța cum să-și gestioneze corect finanțele câștigate în timpul carierei. Mai exact, o educație financiară.

Gică Hagi aduce educația financiară Farul Constanța

Așa cum îi place lui Gică Hagi să spună, proiect este unul pe termen mediu și lung, iar jucătorii vor învăța de la specialiștii ”Profit Point” – o companie creatoare a unui ecosistem al educației financiare și investiționale și anteprenoriale – noi soluții prin care să-și realizeze un viitor financiar mai bun, departe de coșmarul falimentului. 

La această acțiune au participat toți jucătorii din cadrul primei echipe, precum și staff-ul tehnic. Printre jucători, Denis Alibec, Gabriel Torje, Romario Benzar sau Tudor Băluță, jucători care au adunat bani consistenți în carieră.

Alexandru Chirilă, CEO Profit Point: ”Este important pentru toată lumea să știe că educația financiară și gestionarea banilor este o știință. Fiecare om trebuie să aibă focusul pentru ca veniturile din fiecare lună să fie direcționate către investiții care să genereze bani

Costin Mega, director marketing Farul Constanța: ”Ne bucurăm să avem alături de noi un astfel de partener, unul din liderii pe piața educației financiare din România, alături de care suntem convinși că vom putea oferi tuturor sportivilor noștri soluții viabile pentru un viitor financiar mai sigur”.

Denis Alibec, investiții considerabile în Counter-Strike

Denis Alibec este considerat un jucător destul de capricios, iar Constantin Budescu, fostul său coleg, a dezvăluit care este cel mai mare viciu al noului atacant de la Farul Constanța.

“Budi” a povestit că fostului său coleg îi place foarte mult să stea în fața calculatorului pentru a se juca Counter-Strike și a povestit un episod amuzant din perioada în care cei doi erau colegi de cameră.

(n.r. Cine e cel mai mișto coleg pe care l-ai avut vreodată?) Am avut mai mulți. În special Alibec, cu care am stat foarte mult în cameră. El are alte vicii, nu astea pe care le avem noi pe masă aici! 

Le are pe alea de noapte! Nu discoteci! Se joacă pe Play Station, Counter-Strike. Câți bani am dat noi împrumut, ăla și-a luat arme virtuale, căști și calculatoare!”, declarat Budescu, la podcastul ”Fiță cu Adiță”.

Etichete: gica hagi , gheorghe hagi , denis alibec


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.