Iată care sunt alimentele de care trebuie să vă feriți pentru a nu vă confrunta cu toxiinfecția alimentară – Evenimentul Zilei

0
42

Jordan Haworth, un om de știință din SUA, a dezvăluit cele cinci alimente pe care le evită constant pentru a nu se confrunta cu toxiinfecția alimentară. Într-un videoclip postat pe Instagram, omul de știință susține că toxiinfecțiile alimentare vă pot „crește riscul de a avea probleme de sănătate intestinală pe termen lung”.
IBS este o afecțiune comună care afectează sistemul digestiv cu simptome care includ balonare, crampe stomacale, flatulență, diaree, constipație, modificări ale dispoziției, greață și dureri în corp.

Fructele de mare, adesea numite afrodisiace, îți pot provoca cele mai multe probleme la stomac. „Stridiile sunt filtre de hrănire, așa că ridică tot ce se află în apă, inclusiv bacteriile”, a explicat el.

De asemenea, el a sugerat oamenilor să nu mai comande burgeri de vită. „Nu este același lucru cu a mânca o friptură”, a explicat el. „Hamburgerii de vită sunt făcuți din carne tocată, astfel încât toate bacteriile sunt amestecate.”, a adăugat Jordan.

Sushi-ul cumpărat la un preț mic te poate face să te confrunți cu toxiinfecția alimentară. „Majoritatea peștelui folosit pentru a face sushi este congelat pentru a ucide paraziții și bacteriile, dar dacă nu este mâncat în aceeași zi în care este făcut vă poate face să vă confruntați cu toxiinfecție alimentară”.

Problemele provocate de salată

În mod surprinzător, specialistul a spus că și salata – în special produsele preambalate – prezintă un risc mare pentru sănătate. „22% din toate focarele de toxiinfecții alimentare din ultimul deceniu au fost legate de salată”, spune el, citând Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).

„Motivul pentru care aceste salate pre-spălate și preambalate sunt atât de riscante este că există atât de multe puncte potențiale de contaminare, interiorul pungilor fiind întotdeauna umed, creând mediul perfect pentru bacterii”, a spus acesta potrivit The Sun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.