În interiorul realității deformate a lui Putin. Legătura dintre „propaganda anti-gay“ și războiul din Ucraina

0
90

Pe 24 noiembrie, parlamentul rus a adoptat o lege privind așa-numita propagandă LGBT . Noile amendamente au interzis orice ar putea fi interpretat ca o sugestie că relațiile homosexuale sunt normale.

Acest lucru se întâmpla chiar în momentul în care trupele ruse fugeau din Herson și atacurile zadarnice ale Rusiei asupra lui Bahmut lăsau câteva sute de morți pe câmpul de luptă în fiecare zi.

De ce, parlamentarii ruși sunt atât de agitați în legătură cu căsătoriile gay în timpul unui război sângeros? Nu au altceva de discutat? Cum este „propaganda gay” legată de războiul cu Ucraina?, se întreabă Iulia Latînina, jurnalistă care a lucrat pentru postul de radio Ecoul Moscovei și pentru ziarul Novaia Gazeta până când acestea au fost închise ca parte a războiului actual din Ucraina, în The Hill.

Se pare, direct.

Pentru a înțelege relația, trebuie să apelăm la un discurs susținut pe 1 decembrie la un forum de la Soci de unul dintre cele mai misterioase și influente personalități ale curții țarului rus: Mihail Kovalciuk, în prezent șef al celebrului institut Kurciatov și confident al lui Vladimir Putin. Cel mai apropiat prieten, Iuri Kovalciuk, care a petrecut luni lungi de izolare totală de COVID-19 cu Putin.

Deci, ce a spus acest influent „om de știință” rus?

Niște lucruri destul de uimitoare.

El a spus că elita occidentală – reprezentată de cluburile de la Roma, Bilderberg și Davos – visează să creeze oameni modificați genetic pentru a servi elitele, „astfel încât starea actuală a societății să nu se schimbe niciodată și ei să conducă pentru totdeauna”. El a mai spus că nu este doar posibil din punct de vedere tehnologic, ci, că este implementat chiar acum de Occident.

„Și nu vei mai avea nevoie de o asemenea multitudine de oameni”, a explicat Kovalciuk. „Un pântec artificial, un incubator și ca găinile… poți produce oamenii care servesc prin editare genetică în orice număr.”

Aici intervine propaganda gay: totul face parte dintr-un plan nenorocit, spune el, al elitelor occidentale de a opri propagarea naturală a umanității. „Oamenii sunt îndoctrinați în căsătoria homosexuală, astfel încât să nu se înmulțească”, a spus Kovalciuk, „și peste câteva generații nu va mai fi nimeni”.

Dar ce se întâmplă cu țările aflate în afara influenței occidentale pernicioase, cum ar fi Rusia, China sau India? Aici, a spus el, planul elitelor devine și mai sinistru: armele biologice. „Un COVID cu o mortalitate de 100% va veni aici”, a prezis Kovalciuk.

Potrivit lui, toate acestea au fost un plan pe termen lung elaborat de frații Dulles – Allen, fostul director al CIA și John, secretarul de stat al lui Eisenhower – „împreună cu prietenul lor Rockefeller”. Kovalciuk susține că au creat Organizația Mondială a Sănătății „nu pentru a vindeca oamenii. Dar pentru a controla sănătatea umanității în multe părți ale lumii, pentru a o influența prin vaccinare.”

Ați înțeles?

Nu este vorba de lupta împotriva Ucrainei cu care luptă armata rusă. Este împotriva unei Noi Ordini Mondiale a elitelor din Bilderberg și Davos care încearcă să creeze genetic o umanitate subordonată cu căsătorii homosexuale în Occident și viruși ucigași în restul lumii. Cu Rockefellers, frații Dulles și OMS toți, puși în aceeași oală.

Este firesc ca Rusia, în timp ce duce un asemenea război, trebuie să interzică cuplurile gay. Departe de a fi o diversiune, ei sunt în miezul problemei!

S-ar putea să crezi că este puțin extrem să citezi un discurs al unui singur looney rus ca o explicație a nebuniei actuale de la Kremlin – dar trebuie reamintit: nu este un singur discurs.

Kovalciuk a spus în Senatul rus cam aceleași lucruri în 2015. Apoi, el a vorbit și despre oameni de serviciu modificați genetic, hrăniți cu alimente ieftine modificate genetic. El a propus și un leac: să primească bani să lupte cu focul. Cu mai mulți bani – sume obscene de bani – el ar putea dezvolta tehnologii convergente nano-bio-info-cogno-bla-bla-blah care probabil ar învinge Occidentul cu contramăsuri drepte rusești, scrie The Hill.

Este precum QAnon pe steroizi.

Nu întâmplător propaganda rusă continuă să descopere în Ucraina „biolaboratoare NATO” și Vasili Nebendzia, ambasadorul Rusiei la Națiunile Unite, vorbește public despre țânțarii modificați militar.

Acesta este lucrul în care Putin crede.

Nu este o coincidență că, încă din 2017, Putin a început să vorbească public despre „materialul genetic al poporului rus” care este colectat și exportat în străinătate, probabil cu intenția de a crea o armă biologică selectivă din punct de vedere biologic, pentru a-i lovi doar pe ruși. (Cum ar putea fi dezvolta o astfel de armă ucrainenii, care, după Putin, sunt aceiași oameni ca rușii, nu e clar, dar teoreticienii conspirației nu sunt grozavi la consecvență).

„Occidentul se dezintegrează cu adevărat. … Copiii crescuți în laboratoare și controlați de un smartphone este noua tendință a societății occidentale progresiste. Africanii vor părea în curând a fi cele mai drăguțe creații în comparație cu cyborgii care îi vor înlocui“, mai poți auzi la televiziunile de propagandă ruse.

Ce este o teorie a conspirației fără o doză bună de rasism?

Acestea sunt lucruri pe care Putin probabil le crede datorită lui Kovalciuk.

Publicul ar trebui să fie conștient că aproape sigur nu are de-a face cu o persoană sănătoasă la minte. În schimb, au de-a face cu o persoană pătrunsă de teorii ale conspirației, care crede că se luptă ca într-o cruciadă împotriva căsătoriilor homosexuale, a țânțarilor modificați genetic și a grupului Bilderberg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.