Ion Cristoiu: „Marea problemă la țările capitaliste este industria”

0
56

Ion Cristoiu, publicist și scriitor, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Jurnalistul a vorbit despre pandemie, dar și despre criza de energie.

„Pandemia era un alt pericol decât Rusia. Pericolul contaminării era o noutate, era exagerat mediatic, erau două lucruri, era sănătatea și era o societate care nu voia nici tușească. 

Nu este nicio criză de energie. Marea problemă la țările capitaliste dezvoltate este

Toate aceste măsuri sunt pentru a crea o atmosferă asemănătoare pandemiei. Pandemia a fost o preocupare. Nu aș fi atât de furios dacă nu aș fi văzut cum a dispărut. Oamenii, lumea aceasta, nu se întreabă cum de a dispărut pandemia?

Oamenii nu mai simt nevoia se întrebe. Peste tot vezi urmele pandemiei, restricțiilor. Deodată a dispărut totul, măcar mască nu mai există. Cum este posibil?

Nu a venit niciun om de știință care să ne explice cum a dispărut. De fapt, nu ne-a explicat nimeni nici cum a apărut”, a spus Ion Cristoiu.

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.