Katy Perry explică de ce nu va angaja niciodată o bonă cu normă întreagă pentru fiica ei de doi ani

0
70

Katy Perry este o mamă practică. Artista a explicat într-un interviu recent de ce nu va angaja o dădacă cu normă întreagă pentru fiica sa, Daisy, notează Just Jared .

Cântăreața în vârstă de 37 de ani a mărturisit că, deși are un program de lucru haotic și încărcat, nu plănuiește să angajeze o dădacă full time pentru fiica sa de doi ani, pe care o are cu logodnicul Orlando Bloom.

Vezi și: Katy Perry credea că nu va fi niciodată mamă până să-l cunoască pe Orlando Bloom: „Am văzut ce tată grozav este cu primul lui copil”

„Muncesc mult, întotdeauna am muncit mult”, a spus Katy la podcastul Smartless. „Am o dădacă minunată, dar cu normă întreagă, deoarece simt că dacă aș face asta, nu aș putea niciodată să știu cum să am grijă cu adevărat de fiica mea.”

„De aceea, în fiecare zi sunt în ‘modul mamă’. Nu contează dacă am avut un spectacol care s-a încheiat la 11 p.m. cu o seară înainte, mă trezesc la ora 6 dimineața și merg să pregătesc micul dejun. Și, da, am ‘tremurul mamelor care nu dorm destul’, dar nu contează, azi sunt în ‘mood-ul mamă’.”

Galerie foto

 

Katy Perry, dezvăluiri inedite despre fiica ei și Orlando Bloom

Katy a continuat să împărtășească câteva dintre noile obiceiuri ale lui Daisy.

„Are 2 ani, așa că este în punctul în care spune cuvinte noi în fiecare zi. Chiar zilele trecute rostea niște cuvinte pe care nu am învățat-o eu și mi-am zis: „La naiba!.”

Katy Perry și fiica ei la grădina botanică din Santa Barbara/ Profimedia

Katy l-a lăudat și pe partenerul ei, Orlando Bloom (45 de ani), spunând că „este cel mai bun tată”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.