Mama lui Elon Musk vine la București! Este informația serii. Ce va face în România? – Capital

0
55

Mama lui Elon Musk, Maye Musk, va veni în curând la București. Modelul în vârstă de 74 de ani va veni în România pentru un eveniment la care va participa chiar din postura de gazdă.

Mama lui Elon Musk va veni în România

Maye Musk urmează să ajungă la București la finalul lunii ianuarie pentru un eveniment care se va desfășura la Sala Palatului din Capitală, potrivit mediaflux.ro.

În cadrul evenimentului, mama lui Elon Musk își va prezenta în fața publicului din România cartea ”O femeie își face un plan: Sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și success”, noul proiect al modelului de 74 de ani.

 

În primăvară, mama lui Elon Musk a pozat în costum de baie pe coperta Sports Illustrated, devenind cea mai în vârstă femeie care a pozat pentru coperta cunoscutei publicații.

 

Maye Musk, considerată un model pentru femeile de pretutindeni

Maye Musk a avut atunci și un mesaj pentru femeile de pretutindeni: „Când femeile merg la plajă, suntem oarecum reținute în privința corpului nostru, dar bărbații nu au nicio problemă și se vor plimba oricum. Chiar dacă arată groaznic, nu le pasă. Cred că nu trebuie să ne pese atât de mult!”, a spus într-un interviu pentru People.

În 2011, mama celui mai bogat om din lume a pozat nud pentru revista Time, secțiunea de Sănătate. La 65 de ani a apărut în videoclipul „Haunted” al lui Beyoncé.

„Nu am crezut niciodată că vârsta va fi o problemă. În calitatea mea de dietetician și om de știință consider că vârsta nu este o problemă. Sunt fericită că oamenii mă provoacă la discuții despre vârstă și despre cum să te simți bine cu tine la orice vârstă. De asemenea, sunt foarte mândră că pot transmite un mesaj femeilor din lume, să urmărească să fie fericite, să facă lucruri care le plac, să se antureze cu oameni buni, să fie amabile cu toată lumea, pentru că nu știi niciodată unde și cum ajungi. Chiar trăiesc cea mai bună perioadă a vieții și nu m-am așteptat niciodată la asta.”, a mai spus mama lui Elon Musk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.