Podcast Mind Architect: DEZVOLTAREA PERSONALĂ ÎNTRE ȘTIINȚĂ ȘI PSEUDOȘTIINȚĂ

0
58

La Observatorul Prahovean credem în importanța cunoașterii de sine și a învățării continue, așa că, începând din această săptămână, vă aducem mai aproape conținutul celui mai ascultat podcast de dezvoltare personală din România, – Mind Architect, un proiect fondat de Paul Olteanu.

Sunt pastilele homeopate un bun instrument de a ne păstra sănătoși sau doar o minciună pe care o spunem corpului atunci când nu se simte bine?

Sunt guru oameni înțelepți, din ale căror învățăminte putem extrage informație importantă sau doar șarlatani care ne amăgesc cu discursuri bine exersate?

Putem manifesta energetic lucrurile pe care ni le dorim în viață sau este aceasta doar o cursă în care mintea noastră pică, în încercarea de a depune minimul de efort pentru a obține ce ne dorim?

Discutăm în episodul de astăzi cu Eduard Ezeanu despre dezvoltarea personală la intersecția dintre știință și pseudoștiință și încercăm să ne clarificăm ce informații sunt utile și care ne amăgesc și învățăm ce face știința să fie știință și cum o deosebim de tehnici sau abordări care intră în categoria pseudoștiinței.

Ascultă podcastul AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.