Prințesa thailandeză despre cooperarea China

0
34

Într-un interviu acordat China Media Group, prințesa thailandeză Maha Chakri Sirindhorn a declarat că „învățarea reciprocă între popoarele thailandez și chinez este fructuoasă.”Aceasta include nu numai schimbul de opinii între oamenii de știință, ci și diverse activități comune prin care oamenii își găsesc prieteni și leagă prietenii.

Potrivit prințesei Sirindhorn, linia de cale ferată China-Laos-Thailanda este importantă pentru dezvoltarea regiunii. „Mulți comercianți thailandezi mi-au spus că de când linia a fost lansată, vânzările lor de fructe au crescut. Căile ferate facilitează dezvoltarea economică, fructele thailandeze ajung la chinezii obișnuiți. Țările noastre pot investi în mai multe proiecte. Datorită inițiativei „O centură, un drum”, cooperarea dintre Thailanda, China și alte țări a fost realizată”, a spus aceasta.

Prințesa Sirindhorn este de mult timp implicată în cauze caritabile în China. Ea donează Proiectului Speranța din China pentru a ajuta copiii să meargă la școală. Pentru munca și eforturile sale de a întări legăturile chino-thailandeze, ea a primit „Medalia Prieteniei”acordat de guvernul chinez în 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.