Resveratrol – ”elixirul tinereții”, nu se mai găsește în farmacii. Stocurile au fost epuizate – Evenimentul Zilei

0
58

Medicamentul se numește NAD +, o substanță care conține Resveratrol, descoperită de profesorul David Sinclair (foto – n.n.).

”Elixirul tinereții”, cum mai este cunoscut acest medicament, s-a aflat la vânzare și în farmaciile din România, la un preț de 300 de lei/faclon, dar stocurile au fost epuizate rapid.

Medicii români îi îndeamnă pe oameni să nu ia medicamente fără un consult medical. Î

Cu toate astea, farmaciile din România nu mai au acest medicament la vânzare, și asta nu pentru că acesta a fost interzis de Agenția Națională a Medicamentului, ci pentru că stocurile s-au vândut cu maximă rapiditate.

Teste cu rezultate foarte bune

Chiar Sinclair a anunțat că a luat acest medicament nou, pe care chiar el l-a creat și a ajuns la concluzia, bazată pe dovezi medicale, că a întinerit cu zece ani. Experimentul a fost efectuat pe animale – muște, șoareci, dar și pe celule de drojdie. Rezultatul testelor s-a dovedit a fi surprinzător.

La animalele cărora li s-a administrat Resveratrol, pereții aortei au fost întăriți și au devenit mai flexibili, s-a observat o îmbunătățire semnificativă a coordonării motorii, iar colesterolul a fost redus.

Atenția oamenilor de știință a fost atrasă de unul dintre produsele metabolice – NAD+, adică forma oxidată a nicotinamidei adenin dinucleotide. Studiile efectuate pe șoareci au arătat că administrarea precursorului acestei molecule (NMN) întinerește celulele animalelor .

”Ne aflăm în pragul unei descoperiri în domeniul sănătății publice cum nu am mai văzut până acum. Nu este ceva banal. Este ceva important”, spune S. Jay Olshansky, profesor de sănătate publică care studiază demografia și îmbătrânirea la Universitatea Illinois din Chicago, SUA.

NASA interesată de elixirul tinereții

Interesant este că până și NASA a devenit interesată de rezultatele cercetărilor efectuate de profesorul Sinclair. Descoperirea ar putea ajuta organizația să protejeze cosmonauții într-o călătorie spre Marte de efectele dăunătoare ale razelor cosmice.

De asemenea, are potențialul de a dezvolta noi medicamente împotriva diferitor forme de cancer.

Adrministrarea de Resveratrol are o mulțime de beneficii pentru sănătate, pe lângă proprietățile de protecție a inimii, poate ajuta la vindecarea cancerului, poate preveni creșterea vaselor de sânge, poate proteja împotriva bolii Alzheimer prin îmbunătățirea fluxului sanguin către creier, ceea ce, la rândul său, îmbunătățește memoria și performanța mentală generală.

De asemenea, dozarea corectă va permite menținerea unui echilibru hormonal adecvat și, ca un antioxidant puternic, fapt ce va încetini vizibil efectele îmbătrânirii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.