Simona Halep, surprinsă în compania unui bărbat misterios. Gestul galant pe care acesta l-a făcut pentru sportivă – Evenimentul Zilei

0
29

Simona Halep a avut parte de un an extrem de greu, care i-a oferit multe lecții de viață. Sportiva a dovedit în repetate rânduri că este o persoană foarte puternică și poate trece peste greutățile din cariera sa, mai ales după acuzațiile de dopaj de la US Open 2022.

Jucătoarea de tenis nu poate reveni pe teren, însă merge zilnic la antrenamente pentru a se menține în formă. Simona Halep a mers la la baza sportivă Pescariu Sports And Spa din București, acolo unde se antrenează, însă la ieșire a fost surprinsă în compania unui bărbat din staff-ul său. După-amiază, sportiva a fost condusă la mașină de unul dintre antrenorii săi.

Bărbatul a fost extrem de galant. Nu numai că a condus-o la mașină, ci a ajutat-o pe Simona Halep să își scoată noua achiziție din parcare, potrivit reporterilor playtech.ro.

Sursa foto: playtech.ro

Dumitru Dragomir o susține pe Simona Halep în cazul de dopaj

Divorțul de Toni Iuruc a avut loc în urmă cu aproximativ jumătate de an, însă sportiva nu pare să pună pe primul loc viața personală. Scandalul de dopaj de la US Open 2022 i-a adus Simonei Halep acuzații grave. Jucătoarea de tenis încearcă să își demonstreze nevinovăția și să primească acordul pentru a reintra pe teren.

Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, intervine în cazul de dopaj și susține că știe cine este vinovat pentru problemele prin care trece Simona Halep. Soția lui Patrick Mouratoglou ar fi implicată.

„Pot să bag mâna în foc că Halep nu a luat cu bună știință ce a luat! Ori a fost o răzbunare din partea apropiaților lui Mouratoglou, a soției lui. Nu pot să dezvolt. Poate să fie și așa! Nu că nu exclud, aș accentua pe chestia asta. Da, sigur că era geloasă.

Poți să cazi din cauza unei greșeli sau chiar a unei răzbunări. Să știi de la mine: dacă faci un sondaj în această țară, 95% sunt de partea ei. Nu are nicio șansă pentru că e româncă! E româncă și trebuie să o dea exemplu. ”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.