Un cercetător marin a descoperit o creatură ”rară” pe o plajă din Texas. Are peste 1 metru lungime

0
56

27-01-2023
|
14:17

Facebook/Mission-Aransas Reserve

Un cercetător marin a descoperit o creatură ”rară” pe o plajă din Texas, de 1,2 metri lungime. Este vorba despre un țipar, care, de obicei, este mult mai mic în lungime și care – această dată – aproape că semăna cu un șarpe.

 

”Este o anghilă americană. Și, dacă nu ai văzut niciodată una dintre acestea, Doamne, asta de aici este mai mare decât ai putea vedea în mod normal. Practic, mai mare de atât nu poate fi. Și lucrul interesant la ele este că, de obicei, le găsești mult mai mici, iar oamenii le folosesc pentru momeală de pescuit și chestii de genul ăsta.” – a explicat Jace Tunnell, directorul Institutului Marin al Universității Texas în Austin, pe pagina de Facebook a complexului marin The Mission-Aransas National Estuarine Research Reserve.

Facebook/Mission-Aransas Reserve

”Aceasta este probabil o femelă. Sunt mai mari decât masculii. Femelele mari pot avea până la patru milioane de ouă, vreau să vă spun. Sunt animale foarte interesante. Dar, cu acele baraje pe râuri, nu au putut să facă lucrurile pe care le-ar face în mod normal. Le puteți găsi până în Chesapeake, și aici, în Golful Mexic. Este un animal cu adevărat interesant. Sunt niște mâncători oportuniști, se hrănesc cu ce găsesc, pești, crabi, chestii de genul ăsta.” – a mai spus omul de știință.

Facebook/Mission-Aransas Reserve

”Mulți oameni cred că sunt șerpi. Nu, sunt pești. Doar că … sunt pești cu adevărat interesanți.” – și-a încheiat el prezentarea. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.