“Sunt cu inelul pe deget, pe cine mai interesează”

Ana Baniciu a acceptat recent provocarea de a participa la jocul sosurilor iuți din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Artista a luat prin surprindere pe toată lumea cu dezvăluirile sale. Mai exact, atunci când a fost întrebată ce bărbați din showbiz i-au făcut avansuri, de-a lungul timpului a oferit trei nume fără să stea pe gânduri.

Ana Baniciu este una dintre cele mai apreciate vedete din România, atât pentru performanţele din carieră, cât şi pentru că este posesoarea unui fizic de invidiat.

Blondina s-a bucurat în urmă cu mai mulţi ani de atenția multor bărbați cunoscuți din România.

CITEŞTE ŞI: ANA BANICIU, LA UN PAS DE MOARTE: „AM FĂCUT UN HEMATOM LÂNGĂ CREIER”

Provocată de Cătălin Măruță să numească trei dintre cei care i-au făcut avansuri, vedeta a mărturisit că Niculae, un prezentator al unui post de radio, Dorian Popa şi Smiley i-au scris acum ceva timp: „Mai sunt și căsătoriți unii dintre ei. Mă gândesc pe cine să zic… Dacă am telefonul poate putem să vedem. Poate mi s-a și părut.

Nu vrei să punem lumea pe jar? Sunt mulți! O să zic trei nume, care sunt și prieteni de-ai mei. Unul ar fi Niculae de la radio, dar a fost o caternică. Pot să spun și Dorian Popa, pentru că acum și el e prietenul meu bun. Eu nu mă uit în stânga și în dreapta. Al treilea… Smiley, pune-l și pe el atunci. Sunt cu inelul pe deget, pe cine mai interesează. (…) Asta cu ți-au făcut avansuri nu o înțeleg.

M-au plăcut oamenii, au dat și ei un mesaj, atât.”, a declarat Ana Baniciu, în cadrul emisiunii amintite.

Ana Baniciu, pregătită să facă pasul cel mare

Anul trecut, artista Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, Edy Kovacs. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, lucru pe care l-a mărturisit și artista în cadrul mai multor interviuri. Cântăreața și logodnicul ei au planuri mari de viitor, iar, în prezent, caută o casă nouă, pentru a se muta. Pentru Antena Stars, Ana Baniciu și-a deschis sufletul și a vorbit despre modul în care se înțelege cu partenerul ei. Astăzi, cântăreața împlinește vârsta de 29 de ani.

„Încercăm să căutăm ceva în București. Trebuie să găsim ceva mai măricel. Nu ne dorim chiar casă, ne dorim un apartament mai mare. În ziua asta specială îmi dau seama că sunt foarte iubită și norocoasă. Am primit și flori și mesaje. Aseară chiar am primit un tort de la prietenii și vecinii mei. Singura problemă a fost că nu a funcționat bricheta și nu au putut aprinde lumânările. (…) Edy s-a pregătit cu multe cadouri. Nici nu mai contează cadourile, important e că ne înțelegem și suntem fericiți”, a mărturisit Ana Baniciu la Antena Stars.

 

Sursă foto: Instagram

Cele mai recente știri
Știri similare