Tatăl Marcelei Fota este pe moarte. Primele declarații ale interpretei de muzică populară: „Este rândul nostru să îi fim alături”

  • Marcela Fota, despre problemele de sănătate cu care se confruntă tatăl ei
  • Ce a mărturisit artista

Marcela Fota, una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară din țara noastră, nu trece prin momente ușoare. Ce detalii a oferit artista despre tatăl ei, care se confruntă cu probleme de sănătate.

Marcela Fota, primele dezvăluiri despre tatăl ei

În exclusivitate pentru Antena Stars, în cadrul emisiunii Star News, Marcela Fota a oferit primele detalii despre ceea ce se întâmplă în familia ei. Interpreta de muzică populară a dezvăluit că tatăl ei, în vârstă de 78 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a mărturisit că toată lumea îi este alături, iar Paștele îl va petrece alături de el și de mama ei.

„Avem o mică problemă de sănătate, cu tatăl nostru. Noi îi suntem alături, este un om în vârstă e aproape 78 de ani, care, toată viața lui, dumnealui a muncit și a avut niște probleme de sănătate, dar noi îl susținem în tot ceea ce este necesar, așa că sperăm că vă vom da vești bune, mai târziu. Momentan este acasă, cu mama noastră, pentru că vrem să facem Paștele cu toții, așa cum suntem obișnuiți, în fiecare an, să petrecem Paștele cu părinții noștri”, a mărturisit Marcela Fota, în cadrul emisiunii Star News.

Familia artistei trece prin clipe grele

Artista a mărturisit că tatăl ei se află acum acasă, unde va mai sta pentru o perioadă de timp, mai ales pentru că sărbătorile le vor petrece împreună la casa părintească. Marcela Fota nu a dezvăluit cu exactitate cu ce probleme de sănătate se confruntă acesta.

„În acest moment este acasă și va mai fi pentru o perioadă de timp, pentru că ne organizăm să petrecem împreună sărbătorile. Este o problemă de sănătate, iar noi, copiii dumnealui, îi suntem alături și, așa cum dumnealui ne-a dat tot ce a putut mai bun, și noi… Este rândul nostru să îi fim alături și să îi dăm tot ce este mai bun”, a adăugat artista.

Marcela Fota susține că va face orice pentru tatăl ei, mai ales pentru că și el i-a fost alături și i-a dat tot timpul ce a fst mai bun. Interpreta de muzică populară speră că va putea reveni cu vești bune.

Citește și: Marcela Fota, în lacrimi la parastasul regretatului ei soț! Cântăreața, dezvăluiri tulburătoare: “Încerc să îmi accept situația” / VIDEO

Cele mai recente știri
Știri similare