”Te pot face chiar să te simți mai fericit” – Evenimentul Zilei

Ryan James, un consilier pentru sănătate și bunăstare la Vitality, a spus că ar putea exista unele beneficii pentru sănătate. El a explicat că oamenii sunt adesea surprinși să afle că o porție zilnică de ciocolată este benefică pentru tine. Expertul a spus că totul are de-a face cu antioxidanții care sunt prezenți în ciocolată.

Consumul de ciocolată de Paște

Ryan a spus că beneficiile secrete pentru sănătate ale ciocolatei sunt: sănătatea inimii, prevenirea bolilor, stimulator de dispoziție, intestin sănătos. El a explicat: „Aceasta se datorează faptului că boabele de cacao conțin flavanoli, un compus antioxidant, pe bază de plante despre care se crede că ajută la sănătatea inimii și, eventual, chiar previne cancerul, în doze suficient de mari.

„Un alt lucru grozav despre consumul de ciocolată cu conținut ridicat de cacao este că te poate face chiar să te simți mai fericit. Un studiu recent a constatat că, adulții sănătoși care au consumat 10 g de ciocolată neagră 85% de trei ori pe zi au observat îmbunătățiri ale dispoziției, datorită efectelor prebiotice ale cacao, promovând creșterea bacteriilor intestinale „bune” ”, a spus el potrivit The Sun.

Ciocolata înainte de culcare

Deși cu toții dorim să avem un Paște plăcut, nu vrem ca excesele să afecteze alte părți ale vieții noastre. Ryan a spus că ciocolata este consumată adesea în fața televizorului în timpul serii. Dar el a avertizat că acest lucru ar putea afecta calitatea somnului tău – așa că ar trebui să evitați să mâncați ciocolata înainte de culcare.

El a adăugat: „Adenozina este o moleculă care promovează oboseala, totuși cofeina blochează receptorii de adenozină din creierul nostru, împiedicând adenozina să se lege de acești receptori și împiedicând să te simți obosit.”

„Ciocolata neagră, cu un conținut ridicat de cacao, este în mod natural amară, mai ales în comparație cu laptele dulce și omologii săi. Chiar dacă are un gust amar la început, vei descoperi că papilele tale gustative se vor adapta”, a adăugat el.

Cele mai recente știri
Știri similare