Am aflat cât vor costa căștile wireless Samsung Galaxy Buds FE la debut! Sosesc pe alb sau negru, aduc drivere de 12mm tunate AKG

0
36

Pare că ne pregătim de un eveniment Unpacked special, axat pe dispozitive FE (Fan Edition). Alături de smartphone-ul Galaxy S23 FE, Samsung ar urma să lanseze o serie de tablete Galaxy Tab S9 FE, dar și o pereche de căști wireless numite Galaxy Buds FE. Căștile au avut parte de câteva scăpări notabile în ultima perioadă, dar azi aflăm pe ce nuanțe sosesc și chiar cât vor costa. Mai jos avem detalii.

Roland Quandt este tipster-ul care a oferit informațiile. Conform acestuia, Galaxy Buds FE vor aduce drivere de 12mm duante AKG. De asemenea, mai aflăm că ele vor sosi pe alb sau negru, deci nu ar exista variante colorate pentru acestea. Mă gândesc că procesul de producție a fost simplificat, motiv pentru care Samsung va pune spre vânzare acest model pentru 99 de dolari în SUA. Nu e încă clar cât vor costa în Europa, dar mă gândesc că vorbim despre 99 de euro, poate chiar mai puțin având în vedere că dolarul a scăzut ca valoare în ultimele luni.

Galaxy Buds FE

Ca noutați au apărut pe web noi imagini ale căștilor Galaxy Buds FE, asociate cu manualele de utilizare ale acestora. Cutiuța de transport va avea port USB-C pentru alimentare, dar nu știm încă dacă va beneficia de alimentare wireless. Tocul aduce și indicator de baterie LED, iar finisajul este unul glossy. 

Cât despre căști în sine, acestea seamănă cu Buds+, oferă 4 microfoane în total, un senzor de detecție purtare și dopuri din silicon. Avem și control tactil, iar pe lista de așteptări includem conectivitate Bluetooth 5.3 și AAC, plus o oarecare certificare pentru rezistență la apă (IP54 probabil). 

În teorie Samsung ar trebui să lanseze noile dispozitive FE curând, până la finalul acestei luni. Totuși, compania nu a oferit o dată oficială de lansare, deci nu suntem siguri dacă lansarea va avea loc mai devreme sau mai târziu, în luna octombrie sau chiar noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.