Amazfit GTR Mini își face apariția în randări cu iz oficial; Specificațiile smartwatch-ului sunt dezvăluite înainte de lansare

0
42

Se pare că Amazfit urmează să anunțe un nou smartwatch curând. Este vorba despre un prim model Mini din gama GTR. Publicația GSMArena a reușit să obțină randări oficiale ale noului smartwatch Amazfit GTR Mini. Se pare că el poartă numărul de model A2174, iar la nivel intern e cunoscut sub numele de cod „Leiden”. Avem detalii în rândurile ce urmează.

Publicația a reușit să obțină și specificații complete pentru acest model. Astfel, aflăm că Amazfit GTR Mini aduce un display AMOLED ce implică sticlă curbată 2.5D, de 1.28 inch în diagonală. Este un panou color tactil, iar corpul smartwatch-ului e fabricat din oțel inoxidabil. Vine cu un singur buton lateral, iar ceasul aduce și GPS, QZSS, BEIDOU și GALILEO. 

Evident, e un smartwatch ce include și funcții de monitorizare a sănătății și a sportului. Astfel, el aduce senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac continuu și senzor SpO2 folosit pentru determinarea nivelului de oxigen din sânge și a stresului purtătorului. Totodată, include peste 120 de moduri de sport și vine cu funcție pentru recunoașterea activității fizice. 

Ceasul are baterie de 500 mAh și rulează Zepp OS. Pe partea de conectivitate regăsim aici suport Bluetooth 5.1 LE, iar el poate fi conectat la smartphone-uri care rulează Android sau iOS. Nu avem încă detalii legate de preț, dar Amazfit GTR Mini ar urma să fie disponibil pe albastru, roz și negru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.