BenQ anunță monitorul de gaming Mobiuz EX480UZ, cu display OLED generos, rezoluție 4K, refresh rate de 120Hz

0
35

BenQ a anunțat astăzi un nou monitor de gaming foarte interesant. Deși are un display cu diagonală comparabilă cu a unui smart TV, Mobiuz EX480UZ este un monitor ce oferă rezoluție 4K, refresh rate de 120Hz și funcții excelente atât pentru gamerii de PC, cât și pentru cei de console. Detalii avem mai jos.

Se pare că EX480UZ folosește tehnologii proprietare BenQ și dispune de HDRi, optimizând automat detaliile fine, culorile și claritatea imaginii. Există chiar și un buton dedicat HDRi amplasat pe grila frontală, ușor de accesat în funcție de scenariu. Nu am mai întâlnit până acum această tehnologie, însă este promițătoare. Panoul este un OLED de 48 inch în diagonală ce oferă timpi de răspuns de doar 0.1 ms și o rată de refresh de 120Hz. 

Conform specificațiilor, noul model din gama Mobiuz aduce o paletă largă de culori și poate afișa nuanțe în spectrul DCI-P3 în proporție de 98%, cu un Delta E <=2. Primim și opțiune Black eQualizer aici, care scoate în evidența negrul profund și toate detaliile care se „ascund” în umbră. 

Compania a adus aici și suita Eye Care, care filtrează luminile dăunătoare pentru a proteja ochii utilizatorului în sesiunile prelungite de joc, dar şi tehnologia Brightness Intelligent Plus care reglează automat luminozitatea ecranului și temperatura de culoare pentru o experiență de vizionare mai confortabilă. 

În ceea ce priveşte sunetul, monitorul vine echipat cu un sistemul audio avansat format din două difuzoare de 5W și un woofer de 10W. Fiind un monitor dedicat gaming-ului, modurile presetate de utilizare în funcție de scenariu sunt numeroase. În funcţie de preferinţe se poate alege modul FPS, Cinema HDRi, Custom, Display P3, Game HDRi, M-Book, Racing, RPG, sau sRGB. De asemenea, temperatura de culoare poate fi setată prin patru moduri presetate: Bluish, Normal, Reddish sau User Define.

Din păcate, nu avem încă preț și nu știm încă când va fi pus spre vânzare noul monitor BenQ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.