Cand s-ar putea lansa primele casti wireless AirPods Max cu incarcare USB-C

0
55

Mark Gurman, un jurnalist Bloomberg, a dezvaluit cand s-ar putea lansa primele casti wireless Apple AirPods Max cu incarcare USB-C. Aceasta ar fi cea de-a doua generatie AirPods Max.

Cand va lansa Apple noi casti wireless AirPods Max? Conform lui Mark Gurman de la Bloomberg, compania din Cupertino planuieste sa aduca incarcare USB-C pentru acel dispozitiv cel mai devreme anul viitor.

Modelul AirPods ieftin va primi de asemenea incarcare USB-C in 2024. Desi Mark Gurman nu mentioneaza daca Apple planuieste deja o a doua iteratie a castilor wireless AirPods Max sau un viitor AirPods 4, jurnalistul vorbeste despre o functie care ar putea fi disponibila pe aceste viitoare modele, in raportul sau cu predictii iPhone 15.

Potrivit jurnalistului, compania din SUA pregateste un succesor al cipului U1 din 2019 care a adaugat capabilitati de gasire precise pentru multe produse Apple.

Mark Gurman spune ca iPhone 15 va primi un cip U2 ultrawide-band care va face ca urmarirea oamenilor si dispozitivelor sa fie mai precisa. Gurman relateaza ca Apple planuieste sa adauge acest cip in urmatoarele versiuni ale produselor sale majore care ar putea include casti wireless AirPods Max de a doua generatie.

In afara de aceste lucruri, compania din Cupertino ar putea adauga suport Bluetooth 5.3, o carcasa smart mai buna si cateva noi functii care sosesc exclusiv pentru AirPods Pro 2 cu iOS 17.

In plus, avand in vedere ca Beats a lansat recent noile casti wireless Beats Studio Pro, Apple ar putea adauga la AirPods Max 2 unele dintre functiile sale exclusive, cum ar fi capabilitati Lossless cu un cablu USB-C la USB-C.

In prezent, castile wireless AirPods high-end ale Apple nu pot reda muzica Lossless din cauza cablului Lightning care converteste melodiile intr-un format digital in loc de analog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.