Când sosește Apple Vision Pro? Debutul comercial ar avea loc abia în luna martie a anului 2024, conform ultimelor zvonuri

0
37

Apple a prezentat în acest an unul dintre cele mai interesante gadget-uri din ultimii ani. E vorba despre ochelarii de realitate extinsă Vision Pro, care au debutat în luna iunie, în cadrul WWDC 2023. Deși compania a prezentat funcțiile lor, iar câțiva YouTuberi norocoși au reușit să testeze headset-ul, debutul comercial e programat pentru anul 2024. Mulți credeau că vor sosi rapid, însă pare că primele unități vor fi disponibile undeva în luna martie abia. Mai jos avem detalii.

Mulți credeau că ochelarii vor fi lansați în luna ianuarie a anului 2024. Totuși, Mark Gurman crede că Apple va amâna debutul comercial. Headset-ul se află în ultimele faze de testare, dar compania vrea să livreze un gadget funcțional în proporție de 100%, iar asta înseamnă că toate funcțiile trebuie să fie finisate și să funcționeze ca la carte. Acest lucru e foarte important, mai ales că vorbim despre un produs nou și un sistem de operare proaspăt. Trebuie să facă o impresie excelentă pentru primii entuziaști care vor cumpăra casca în valoare de 3500 de dolari.

Gurman mai spune că Apple are nevoie de timp și pentru a pregăti acele spații de testare în magazinele sale fizice. Am aflat recent că pentru a comanda un headset Vision Pro clienții vor trece printr-un soi de probă. Astfel va fi determinată mărimea accesoriilor necesare pentru fiecare utilizator în parte. Ar fi vândute și lentile corectoare pentru clienții care poartă ochelari. Tipster-ul spune că aceste „cabine de probă” vor fi prezente în doar câteva magazine mari din SUA pentru moment.

Posibil ca în Europa ochelarii să ajungă mai târziu, Apple plănuind să lanseze Vision Pro doar în SUA anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.