Ce reducere importanta exista pentru un abonament GeForce Now

0
24

Pretul pentru un nivel de abonament al serviciului de streaming de gaming NVIDIA GeForce Now pe 6 luni e supus pana pe 20 noiembrie unei reduceri de 40%.

In caz ca ai ratat stirea, compania NVIDIA deruleaza in prezent o promotie pentru nivelul Priority al serviciului de gaming in cloud GeForce Now. Pana pe 20 noiembrie, un abonament pe 6 luni la nivelul Priority va costa 29,99 dolari, o reducere de 40% comparativ cu pretul normal de 49,99 dolari.

Aceasta reducere de 40% din partea NVIDIA e disponibila pentru utilizatorii noi si cei existenti care isi upgradeaza abonamentul de la unul gratuit sau de la unul Priority pe o luna, dar si pentru cei care sunt implicati intr-o promotie activa sau detin un card cadou.

Priority e abonamentul mijlociu al NVIDIA GeForce Now si permite sesiuni de gaming de pana la 6 ore. Cu o ora mai mult decat in cazul abonamentului gratuit.

De asemenea, ofera rezolutii de pana la Full HD si rate de cadre de pana la 60fps. Pentru 4K/120fps, va fi nevoie de upgradarea abonamentului GeForce Now la RTX 3080.

Acest nivel RTX 3080 costa 99,99 dolari pentru 6 luni. Calitatea gamingului va depinde de viteza la internet a utilizatorului. Retineti faptul ca va fi nevoie sa detineti sau sa cumparati jocurile de la magazinele online (Steam, Epic Games Store, Origin) care sunt integrate cu NVIDIA GeForce Now, pentru a putea rula acele jocuri prin acest serviciu de gaming.

Dar exista si unele gratuite. Cu toate acestea, dupa ce ai achizitionat jocurile si un abonament la serviciul de streaming de gaming GeForce Now, acest serviciu al NVIDIA va fi disponibil pe o gama variata de dispozitive, inclusiv Mac-uri si PC-uri Windows, dispozitive mobile iOS si Android, pe consola NVIDIA Shield, dar si in mod nativ pe unele smart TV-uri LG.

TheVerge

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.